Background adbanner
Background adbanner

ČIJI JE NASTUP POSETILA JELENA KARLEUŠA? (VIDEO)

Objavio: RHT
05/11/2022 1:34 PM

Samoproklamovana Diva Jelena Karleuša, u crnoj pripijenoj haljini, koja ističe njene obline, posetila je sa prijateljima jedan nastup Seke Aleksić, koja joj je, onako hrišćanski, oprostila sve uvrede koje su trajale prethodnih godina, zbog čega su se izmirile – nikada javno, doduše.

Foto: Instagram Story

Seka je obukla crvenu lasteks haljinu, a šuška se da će uskoro i da ih kreira, kao i crvene duboke čizme, dok se JK opredelila za crnu varijantu, a kosu je skupila u punđu, i dobro se zabavljala s prijateljima, igrajući i pevajući Sekine pesme, što je njen menadžer Zoran Birtašević i preneo putem Instagram Storija.

Pogledajte kako se Jeca veseli!

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x