Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

ČETVRTAK! HYPETV PROGRAM za 29. februar 2024!

Objavio: RHT
29/02/2024 10:19 AM

U četvrtak na Hypetv programu!

Hypetv program
Foto: Hype ilustracija

Hypetv program za četvrtak 29 februar 2024. donosi nam mnogo zanimljivosti!

07:30    CITY HYPE

08:00    CRTANA SERIJA: OTKRIĆA BEZ GRANICA

12:30   CITY HYPE

12.35 KARTE NA STO – Aleksandra Subotić – repriza

foto: hypetv

14:00   SERIJA: AVIONDŽIJE

15:30   CITY HYPE

16:00   FILM: BELO ODELO

18:00   EMISIJA: BRAK SA DVIJE ŽENE

foto: hypetv

19:00   CITY HYPE

20:00   SERIJA: AVIONDŽIJE

foto: hypetv

21:00   EMISIJA: MLIN SA MEMOM

22:00   EMISIJA. SKAPIRAJ TARU – PREGLED DANA

23:00   FILM: SVEĆENIKOVA DECA

02:00    CITY HYPE

02:30   FILM: BELO ODELO

04:30   CITY HYPE

05:00    FILM: SVEĆENIKOVA DECA

Kao i uvek svakog dana na Hypetv kanalu vas očeku emisija kratkog formata City Hype. Za vas smo pripremili bogat sadržaj, i samo zbog vas smo bili na najbitnijim mestima u gradu. Šta su poznati radili, gde su bili, ko je raskinuo, a ko se smuvao, saznajte od 19 časova svakog dana u emisiji “Cit Hype”.

Danas od 12.35 časova vas očekuje repriza emisije “Karte na sto”, Kristine Didanović. A njen gost bila je starleta Aleksandra Subotić. Koja škakljiva pitanja je dobila, da li je na sva odgovorila. Šta je najviše nasmejalo, a šta razljutilo, ko nije gledao premijerno, može danas u repriznom terminu od 12.35 časova.

Od 21 čas vas očekuje emisija “Mlin sa Memom”, koju uspešno vodi Memo Haljevac.

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner