Background adbanner
calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGLASIO SE DAČIĆ IZ MEKSIKA: Ministar na inauguraciji novoizabrane predsednice Sjedinjenih Meksičkih Država! “OBJAVIĆEMO IMENA I OSTALIH JAVNIH LIČNOSTI, ŠOKIRAĆE VAS!” Advokat žrtava sa Paf Didijevih “žurki” javno zapretio! SPREMA SE HAOS! Karlos Alkaraz pobedio Janika Sinera! Španac osvojio ATP turnir u Pekingu (foto) JELISAVETA ORAŠANIN OPET PROVOCIRA! Glumica sve iznenadila novim slikama IZ NOĆNOG PROVODA (FOTO) SVI MUŽEVI ZLATE PETROVIĆ! Pevačica sve oduševila:”Sa sigurnošću to tvrdim da su mi bivši muževi pravi prijatelji” UMRO POBEDNIK EVROVIZIJE! Evo od čega je IZNENADA preminuo POTRESNA ISPOVEST MAJKE DONE ARES! Sedam godina od smrti pevačice:  “Ovo su dani kada vrištim u sebi” BIH POGODIO ZEMLJOTRES! Epicentar blizu Sarajeva DANAS U 20.45 ČASOVA STIŽE POMRAČENJE SUNCA! Spremite se, jer se menja sudbina 4 horoskopska znaka ISPLIVALE STANIJINE FOTKE! Nećete verovati da je ovo ona! Jedan detalj posebno zanimljiv! (FOTO) EVO KOLIKI JE HONORAR KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Niko ne može da veruje kolika cifra je u pitanju “ANELI NIJE NI SVESNA..” Sita Ahmić se oglasila nakon skandaloznih reči Mateje Matijevića o njenoj sestri! (FOTO) Završen protest prosvetara ispred ispred Vlade Srbije! Evo da li je konačno postignut dogovor! (FOTO) PEVAČICA ŽRTVA PREVARE! Hitno se oglasila, pa ljuta i besna upozorila sve na jednu stvar MATEJA PATOSIRAO ANELI! ŠOK NASILJE U RIJALITIJU! Ahmićeva udarila glavom o pod, a onda nasrnula na njega! (VIDEO) “NISAM IZNENAĐEN, TO SE DEŠAVA!” Poznati glumac šokirao izjavom o Moameru Kasumoviću! Nije mogao više da ćuti o bludničenju

ČETIRI GODINE JE U PAKLU ZBOG MENE: Janjuš progovorio o supruzi, pa se raspao u komade

Objavio: RHT
25/11/2023 10:10 AM

Janjuš je istakao kako je svestan koliko je povređivao Enu tokom svog učešća u rijalitiju

FOTO: Printscreen

Aneli Ahmić javno se izvinila supruzi Marka Janjuševića Janjuša nakon čega je i on, kroz suze, progovorio o Eni.

Naime, Janjuš je istakao kako je svestan koliko je povređivao Enu tokom svog učešća u rijalitiju.

– Da mi se spominje ćerka i majka moje ćerke, kako god da okreneš, ona je žena koja nema veze sa ovim, 3, 4 godine je u paklu zbog mene. Koliko god taj pakao zvučao pakao, desile su se ružne stvari – rekao je Janjuš na ivici suza. 

– Ja sam tu ženu povredio, imam krivicu, bar nemoj da je spominješ. I onda dođe do te situacije i kaže mi katastrofalne reči. Takođe i ja, da se razumemo, možda su to teže reči od onih što sam ja rekao, ali nisam ni u snu pomislio da to mogu da izgovorim. Ne opravdavam, da sam ja tebi više, ili ti meni, ružno je kako god. Baš je ružno! Juče mi je bio najteži dan za sve godine u rijalitiju – zaključio je Janjušević.

Podsetimo, Janjuš je napustio rijaliti nakon sukova sa Urošem, a učesnici “Elite” su u toku današnjeg dana otkrili da je Marko Janjušević izašao sa imanja u pratnji obezbeđenja.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner