Background adbanner
Background adbanner

Ćerka pokojnog Đorđa Balaševića na meti kriminalaca!

Objavio: RHT
12/04/2021 7:00 PM

Kćerka pokojnog Đorđa Balaševića postala je žrtva sajber kriminala.

Beba Balašević-Foto:Printscreen

Bebi Balašević nepoznata lica hakovala su profil na društvenoj mreži Fejsbuk, a ona se nakon toga oglasila, vidno uznemirena i ljuta.

 Pretpostavljam da raznorazne dangube kriziraju što nemaju danima neku ekskluzivnu (?) vest vezano za nas. Objavu, komentar, sliku, izjavu… Skandalozno, saznajemo, nećeteverovati i slično… Pa su odlučili da mi hakuju profil (što sam stvarno naivno verovala da mi se neće nikad desiti)… U moje ime napisali su na Fejsbuk storiju (koji u životu nisam napravila): “Vi ste idioti”. Ne znam na koga su mislili da ja mislim, ali ja bih znala da im kažem: Vi jeste idioti. Svi vi kojima padne na pamet da ovako nešto uradite. Jer vam se može. Jer vas ni ne zanima puno kako je bilo kome osim vama. Jer vas idiotske stvari zabavljaju i na njih trošite vreme. Hvala na šlagvortu – istakla je ona.

Foto:Printscreen
Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x