Background adbanner
calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DA LI IVAN PATI ZA JELENOM? Tužan prizor?! Marinković podelio SLIKU IZ STANA i mnoge bacio u REBUS “Dok SLONOVI GAZE PO TRAVI, MALI STRADAJU!” Vučić uputio APEL: Da se mi malo primirimo! DA LI VAS MUČE CREVA?! Stručnjak objašnjava zašto LETI mnogi pate od ZATVORA “Izgleda da takve stvari postaju dozvoljene” Vučić o POKUŠAJU ATENTATA NA TRAMPA Pevačici OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI dok je BILA U RIJALITIJU! Nije mogao da gleda kako joj ćerka doživljava NASILJE: “To sam saznala kad sam odatle izašla” (VIDEO) Predsednik o iskopavanju LITIJUMA: “Biće zaspoleno još 20.000 ljudi!” “MATORU JE STIGLA KARMA ZBOG LUNE ĐOGANI!” Šok gostovanje koje će promeniti sve “Izdala ju je i priklonila se DRUGOJ STRANI” “Plate 1400 evra, a penzije 650 evra!” Vučić o velikim POVEĆANJIMA u okviru Expo 2027! Predsednik Vučić o LIKVIDACIJI HAJRIZIJA: “Istraga će pokazati SVE!” (PREMIJERA) “MILJANA KULIĆ JE SRAMOTA! Koliko samo trudnoća je ABORTIRALA” Rijaliti blizanci nikad brutalniji: Najavio povratak, ali SAM DESINGERICA NA NASTUPU RENDAO KAČKAVALJ KLINCIMA U PUBLICI! Novi BIZARNI PERFORMANS (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE DONALDA TRAMPA posle POKUŠAJA ATENTATA: “Nije trebalo da budem ovde večeras!” Sve opisao do DETALJA! “Do poslednjeg trenutka sam mislila da NEĆEMO BITI U VEZI!” Lea Stanković u “CarCastu sa Va Vanom” PROGOVORILA O DEČKU NA AERODROMU BUDITE BAR TRI SATA PRE LETA! Veliki je problem softverskih sistema! “BESAN SAM, ćerka mi je PREPLAŠENA!” Oglasio se glumac nakon UZNEMIRAVANJA njegovog deteta! Otkrio kako je ona sada! HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU 20. JUL! Aleksandra Mladenović U PRETRESU otkrila ko je JEDINI MUŠKARAC koji je bio NASILAN PREMA NJOJ!

ĆERKA ČUVENOG KOMPOZITORA DOŽIVELA JE BRUTALNO SE*SUALNO NASILJE SA 16 GODINA: “Jedva sam PREŽIVELA NOĆ…”

Objavio: RHT
19/07/2024 6:01 PM

ĆERKA ČUVENOG KOMPOZITORA SA 16 GODINA SILO*ANA

Olga Jovičić, hrabra mlada žena, gostovala je ranije u emisiji na HYPE-u pod nazivom “Da li sa Dalilom”.

Olga Jovičić,Foto Hypetv

Ona je ćerka pokojnog kompozitora Mikija Jovičića, koji je pisao čuvene hitove “Dođi da mi ruke greješ”, “Malo po malo”, “Kralj boema”… Posle smrti roditelja, bila je prepuštena sedam godina starijem bratu.

Imala je velikih problema sa bratom tokom detinjstva, a sa 15 godina joj je on rekao da napusti kuću I ode kod rođaka u Makedoniju.

Poslao me je kod rođaka. Rekao mi je da mogu da dođem samo u goste, da Makedonci brinu o meni”.

“Zvala sam brata, rekla da se ne zafrkava, htela sam da se vratim, videla da nije sve kako treba. Njima je bila puna kuća, videla sam da nisam dobrodošla. Rekla sam im da idem kući, ali sam otišla u Skoplje. Htela sam da privučem pažnju. Niko od njih nije došao da vidi šta da radi sa mnom. Svi su ćutali. Samo sam htela da privučem pažnju, to se nije dogodilo. U Crnu Goru sam otišla sa drugaricom iz Požarevca, rekla mi je da idemo da radimo, iako smo maloletne”, opisala je Olga.

Nastavila je rekavši kako je lagala da je starija.

“Gazdu smo slagale da smo imali iskustva i da imamo 18 godina. Prvo veče je došla policija, videli da smo maloletne, gazda se šokirao. Policija me je pitala da li sam pobegla od kuće, rekla sam im čija sam ćerka i da nemam gde da idem. Pitala sam ih da me puste, da samo pušim cigarete od poroka, ostavili su nas da radimo. Jednog dana u lokalu ide pesma mog tate, pesma koju je napisao za Šabana. Došao je jedan stariji gospodin, arhitekta, gradio porodilište.”

 “Pita me kako znam stare seljačke pesme, ja kažem da je to napisao moj tata. Kaže on da ga ne zna lično, ali kao da je živeo sa njim zbog pesama. Otvorio se, pitao me šta se dešava sa mnom, čuo da plačem. Ja rekla da ne znam šta mi je, ali da nemam para da idem kod lekara. Htela sam da idem u Skoplje, da živim tamo, zato sam skupljala pare. I dan-danas tu živim. Pozvao me je u sobu, pitao me koliko mi para treba. Rekla sam da ne znam. Izvadio je 5.000 evra, ja sam se šokirala. Čika Rajko sa Cetinja, ne sećam mu se prezimena. Dao mi je da dam pare unapred za stan, da odem na pregled i da snimim glavu”.

ĆERKA ČUVENOG KOMPOZITORA SA 16 GODINA SILO*ANA

Nažalost, usledile su strašne stvari koje je jedna devojčica preživela.

“Ali ja kao ja, shvatila sam posle da postoji neki algoritam života, kod mene mora da se desi nešto loše. Platila sam u Skoplju kuću za godinu dana unapred i upoznajem komšinicu koja je imala 28 godina. Pile smo kafu, znala je moj cilj, da hoću da izvadim državljanstvo, da radim, sve je znala. Ona mi kaže da radi vikendom u jednom lokalu i da mogu da pođem sa njom nekad. Pošla sam, nekih 100 kilometara od Skoplja grad, tamo sam pošla kod gazde sa njom. Nije mi se ni svidelo to mesto. Komšinica je bila konobarica vikendom, ali taj dan nije radila, sedele smo i pričale. Ja sam čekala da se ona spremi. Ništa se nije dešavalo, kao išle smo u neki izlazak.”

“Čika Luka, šta je vama?”

“Nisam mogla da pomislim da neko može da me siluje. Bio je normalan, oslovljavao me sa ‘sine’, pričao da će mi pomoći oko državljanstva. Prespavala sam kod nje, sledeći dan je trebalo da idem na autobus do Skoplja, on se ponudio da me odveze, a ona ostaje, što me je začudilo. Samo što sam sela u auto, posle dva minuta mi je stavio ruku i kao: ‘Kako si slatka, lepa’. Ja ga pitam: ‘Čika Luka, šta je vama?’, a on: “Nemoj da me čikaš. Pitala sam ga zašto to radi, rekla mu da je star, on skrenuo u šljivike, i dalje nisam verovala šta može da se desi.

Foto: Printscreen YouTube

Olga dodaje da joj nije verovao kada mu je otkrila da je nevina, već je užasno počeo da je vređa.

Rekla sam mu da nisam dobro, da sam nevina. On mi je tada rekao: ‘Ti si srpska k*rva koja je došla da se je*e sa Šiptarima, znam ja takve kao ti’. Govorila sam mu da imam familiju ovde, da mi je mama Makedonka. Parkirao se, ja pokušala da uzmem telefon, ne znam ni koga bih pozvala… On me je udario i rekao: ‘Hoćeš da te bijem, pa da uživamo ili da mi se ne praviš fina i da uživamo?’. Sve je počelo da mi se meša. Pitala sam bar da stavi kondom, rekao je:’Naravno da ću sa k*rvama kao što si ti da stavim kondom’. Povukao me je na sebe i bol. Osetila sam bol jaku, samo sam razmišljala, čuvala sam to, sanjala sam o nekom princu”, otkrila je u ispovesti na Hype televiziji.

Olga Jovičić, Foto Hypetv

“Najveća rupa na duši”

Posle toga je poželela da se ubije, prva pomisao joj je bila da se baci pod kamion, ali se uplašila Boga, vera je bila njen spas.

“Vratila sam se u stan. Jedan čovek mi je stao i povezao me do Skoplja. Prošli smo pored grada gde živi porodica moje mame. Htela da da odem kod njih, da im kažem šta mi se desilo. Ali, mislila sam da bih se osetila kao neuspela figura pred vajarem. Krivila sam sebe. Ali, ovo nije najgore, ono što mi se posle desilo mi je napravilo najveću rupu na duši”.

Komšinica joj je zapravo bila najveći neprijatelj, a Olga nije mogla ni da nasluti šta je bila u stanju da uradi.

Krenula sam po cigarete sledeće jutro, jer mi je ona rekla da je tu. Trebalo je da pričamo, međutim stvorio se Lukin auto, neki čovek je bio pozadi, koji me je povukao. Ništa nije rekla, samo je nemo gledala. Tada sam povezala da mi je ona to namestila. Ali, nije mi bilo jasno šta sad hoće od mene. Nisam želela ponovo da preživim isti pakao, pokušala sam da se udavim upaljačem. Opet smo stigli u onu kafanu, a ja sam samo želela da me nema. Sve me je bolelo od pretgodnog dana. E, tu počinje moja vera u Boga. Ja sam već zakazala preglede kod neurologa, jer nisam bila dobro. Vidim neki donji veš na krevetu. Čujem nekog čoveka, za koje mislim da je Bugarin, zbog akcenta i polako počinje sve da mi se ljulja.

Tada je samo molila Boga da joj pomogne i smatra da se tada neko čudo i desilo.

Samo sam čula neke glasove, mislili su da me je neko nadrogirao, i ja sam mislila, jer nisam mogla da se pomerim. Kao da sam bila u nekom snu. Znala sam da se nešto dešavalo, ali se ne sećam skoro ničega. Jer, da se sećam, ja ne bih bila danas živa. Probudila sam se u nekom podrumu sva mokra i izubijana, prljava. Više njih me je silovalo. Ja to ništa nisam osetila“.

Tada je shvatila koliko je još zapravo bila mala i nezaštićena, prepuštena sama sebi.

Kada sam stigla u stan, jedva sam preživela noć. Tresla sam se, e tada sam osetila da nemam srce koje je moj dom. Dve godine posle toga sam spavala ispod kreveta. Plašila sam se muškaraca. Dugo vremena mi je trebalo da dođem do ovoga što sam dana, a ulazim u 40-e godine“.

Olga je, međutim, našla čoveka svog života i rodila mu dete.

“Plašim se reakcije svog muža. On će sad misliti ‘Šta će reći prijatelji što sam oženio silovanu ženu'”, rekla je Olga.

Šta je još ispričala pogledajte u linkovima emisije u nastavku koja je na Jutjub kanalu HYPE 2 iz dva dela.

Hypetv.rs/V.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner