Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

CEO REGION U ŠOKU ZBOG IZJAVE JUTJUBERA NIXE ZIZU-a!

Objavio: RHT
09/04/2021 1:00 PM

Posle gostovanja jutjubera Nikole Jovanovića, javnosti poznat kao Nixa ZiZu u emisiji Hype televizije kada je izjavio da su žene same krive što su silovane, mnoge javne ličnosti su osudili takvo ponašanje i takav stav.

Priča se proširila po celom regionu gde su svi ostali zgroženi izjavom Jovanovića i oštro ga osudili.

Svenky-Foto: Printscreen YT

Jutjuberi to rade na svoj način. Prvo je Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, snimio svoj video koji smo vam jutros predstavili, a sada se pojavio i video hrvatskog jutjubera Svenky-a.

On je svoj video nazvao “Ovo su NAJGORE izjave Nixe ZiZu o ženama! *REAKCIJA NA INTERVJU*”.

Pogledajte njegovu reakciju:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133