Background adbanner
Background adbanner

Ceca ugostila priju na Kipru pa se provode i ne skidaju osmeh sa lica!

Objavio: RHT
08/07/2021 11:35 AM

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već neko vreme uživa u svojoj vili na Kipru, gde je ugostila i svoju priju, Danijelu Rodić, majku njene snajke Bogdane.

Iako Ceca nije previše aktivna na drštvenim mrežama dok uživa na odmoru, isplivali su zajednički kadrovi Ražnatovićeve i Danije sa Kipra.

One su uživale na večeri, a sa njima bila je Cecina rođena sestra Lidija Ocokoljić, kao i pevačicine prijateljice sa Kipra.

Danijela i Ceca su od početka Bogdanine i Veljkove romanse u odličnim odnosima i prije često provode vreme zejdno, kako na putovanjima, tako i u Beogradu i Titelu.

Mnogi su zapazili da pevačica letuje bez dečka Bogdana Srejovića, sa kojim je u januaru ove godine otpočela ljubavnu vezu.

Podsetimo, Ceca je oazu mira našla u vili na Kipru, koju je, kako je ranije rekla, pazarila na kredit, a vrele letnje dane provodi u ogromom bazenu na terasi lukuzne nekretine.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x