Background adbanner
Background adbanner

CECA RAŽNATOVIĆ: “Ni dinar pomoći od države nisam uzela!”

Objavio: RHT
10/04/2021 6:30 PM

“Ovde je problem što se ne zna do kada će trajati. Ubija ta neizvesnost. Da im nije bila neophodna pomoć, sigurno je ne bi ni tražili”, kaže Ceca.

U julu 2020. pisalo se kako je Ceca Ražnatović od države Srbije usled pandemije korona virusa uzela pomoć od 450.000 dinara.

Folk zvezda tada je to oštro demantovala, a od tada do danas ništa se nije promenilo.

Naime, kako je Ceca objasnila, od države ništa nije ni tražila, niti uzela.

– Nikakvu pomoć nisam uzimala. Ni moja firma, a ni ja kao pojadinac. Nijedan dinar, nijedan evro – istakla je Ceca.

Na pitanje kako komentariše pomoć koju su drugi dobili, istakla je:

– Šta će ljudi… Mnogi su na rubu egzistencije, u kreditima, automobili na lizinge, stanovi… To su troškovi, a nemaš nikakvo primanje. Razumem ljude koji su tražili pomoć, znači da im je bila nužna. Drugo, niko od nas nije očekivao da može da se desi ovako nešto, pa da se na neki način pripremi za ovakvu situaciju. Ovde je problem što se ne zna do kada će trajati. Ubija ta neizvesnost. Da im nije bila neophodna pomoć, sigurno je ne bi ni tražili.

Kako je rekla, iako je kriza, jer nastupa i koncerata nema, o privatnom biznisu nije razmišljala.

– Imam ja mogućnosti da mogu još da izdržim. (smeh) Nisam razmišljala o tome. Ja sam umetnička duša, nisam biznismen (smeh) – rekla nam je Ceca.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x