Background adbanner
Background adbanner

Ceca primila DRUGU DOZU vakcine! Pevačica je dobro raspoložena!

Objavio: RHT
14/05/2021 2:00 PM

Ceca je od početka apelovala na sve ljudi da se vakcinišu što pre, kako bi sačuvali pre svega svoje, ali i živote drugoh ljudi!

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno se vakcinisala kineskom vakcinom, a na vakcinaciju je došla u elegantnoj kombinacji, doterana i na štiklama.

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen

Ceca je došla u elegantnoj kombinaciji, na sebi je imala crne pantalone, belu majicu i preko je imala crnu maramu koju je prebacila preko ruku.

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen

Jedna od najvećih Balkanskih zvezda danas je primila drugu dozu vakcine, Ceca je i na revakcinaciju došla vidno raspoložen, ali i sređena, kosa joj je potignuta i visoki rep, a na sebi je imala belo odelo. Zlatni sat i minđuše dodatno su upotpunili njen stajling koji ni ovog puta nije prošao nezapaženo.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x