Background adbanner
Background adbanner

Ceca pred koncert u opuštenom izdanju stala pred kamere u bademantilu!

Objavio: rht
03/08/2021 8:30 AM

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović protekle subote održala je koncert u Vrnjačkoj banji, a nakon spektakularnog nastupa jedan od intervjua je dala u potpuno opuštenom izdanju, odnosno u bademantlu.

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

Naime, pevačica je pred sam nastup govorila za jednu emisiju, te su pripreme frizure i šminke bile u toku. Ona nije imala problem da takva stane pred kamere.

– Nije mi naporno! Imam višak energije, zaista uživam u svojim koncertima i mislim da se to vidi – rekla je Ceca na početku razgovora sa urednikom emisije.

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

Ovom prilikom otkrila je i zbog čega novih pesama još nema, iako ih publika željno iščekuje.

– Kada bih se odlučila da više nikada ništa novo ne snimim, imam dovoljno hitova u karijeri. Jako bih volela da snimim nešto novo, ali čekam Marinu Tucaković da mi da zeleno svetlo i bude fit da napravimo nešto novo – istakla je pevačica.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x