Background adbanner
Background adbanner

Ceca otkrila kada će “Ušće 3” i kada će snimati duet sa Anastasijom!

Objavio: rht
10/06/2021 9:58 AM

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović podsetila se lepih trenutaka koji su joj se dešavali poslednjih nekoliko meseci, a zatim je otkrila je i kada će izdati novi album.

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto Kobra

Naime, Ceca u svojoj porodici prethodnog meseca, ali i početkom juna imala nekoliko proslava, te se osvrnula prvenstveno na njih.

– U jednom danu smo proslavili njen rođendan i objavljivanje dve pesme, i vidim da je ljudima prijalo da se provedu. Proslava je bila fantastična, svi smo uživali posle dužeg vremena. O duetskim pesmama je još rano da govorimo. Nemamo to u planu, ako se dogodi, dogodiće se, ako ne, nije to ništa strašno – rekla je folk pevačica za Blic.

Anastasija Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

Ceca je prokomentarisala i prvu godinu sa unukom Željkom, kao i nedavnu proslavu njegovog rođendana.

– Nismo se ni okrenuli, a godina je proletela. To je čudo. Uživali smo, i to je za sve nas u kući bio poseban doživljaj. Sve su to veoma lepi trenuci, koje ćemo svi da pamtimo – istakla je Ceca, pa se osvrnula na ljubav, koja joj se desila u vreme pandemije korone.

Kada je veliki koncert u pitanju, Ražnatovićka je priznala da želi “Ušće 3”, ali ipak čeka novi album.

– Svakodnevno imam upite kada će se održati “Ušće 3″… Kao što je poznato, volim da pre toga imam album koji će najaviti tako veliki koncert. S obzirom na to da album nemam, gledaću da sve spremim za sledeću godinu, kao što sam to već govorila. Volela bih da dođe taj dan i da na tom koncertu uživamo kao što smo to radili prethodna dva puta – otkrila je ona za 24sedam, pa priznala da želi da snimi o sebi dokumentarni film:

– Jednog dana možda napravim dokumentarac o svom životu. Ali o tome je veoma rano da pričamo. Nekako imam utisak da na filmu sve može mnogo bolje da se dočara. Za to još ima vremena, a važno je i da za to imate velike pripreme, kako bi proizvod na kraju bio dobar.

Izvor: Telegraf

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x