Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
“ISTORIJA SE PONAVLJA” Kristijan Golubović će PREVARITI ŽENU?! Mislio da ga kamere ne snimaju, pa priznao sve: “Ova mi dođe kao Stanija..” RASKRINKANA ENA ČOLIĆ! Učesnici je optužili za ŠOK STVARI, a evo šta je NJENO ZANIMANJE “Mozak jako voli šablone” Stručnjak u D-castu o kvalitetu sna: Evo koji je savet dao (VIDEO) MIONA I ŠA PRIKAZUJU LAŽNU SREĆU?! Repera tišti stara rana, dok nju to ne zanima?! Otkrivena bolna istina o odnosu rijaliti učesnika! “EMULGATORI SU DETERDŽENTI!” Trener u D-castu o depresiji i anksioznosti: Sve je zbog loše hrane! (VIDEO) “PRVU DEVOJKU SAM IMAO SA 30 GODINA” Šok detalji iz života Zdravka Čolića: Pevač otvorio dušu i priznao do sada nepoznate detalje VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU “Važno je da vodimo računa da ono što smo teškom mukom izgradili nikada ne srušimo” NAŠ POZNATI GLUMAC ROĐEN KAO INVALID! Progovorio sve o hendikepu sa kojim živi oduvek, pa otkrio detalje iz detinjstva: “Bilo je zadirkivanja..” SRBIJA JE POUZDAN EVROPSKI PARTNER… Dačić u Budvi na Ministarskom forumu Evropska unija – Zapadni Balkan EVO KAKO IZGLEDA IVAN NAKON ŠTO GA JE PRETUKAO LUKA! Učesnik ne može da dođe sebi, lice u modricama i podlivima (FOTO) VIĐEN ALIJA BALIJAGIĆ?! PRIJAVIO GA MEŠTANIN?! Policija i vojska Crne Gore na tragu ubici za koga se tvrdi da je počinio jeziv zločin ubivši brata i sestru Milenku i Jovana! VUČIĆ UPALIO SVEĆU ZA PASTORA: U hramu Svetog Nikole u Žablju predsednik odao počast pokojnom lideru SVM (FOTO) “ČEKAM DA MI JAVE DA LI SAM ŽIV ILI MRTAV..:” Taki Marinković u lošem stanju, hitno hospitalizovan, Maja VAN SEBE! Vučić i Šujok položili vence u Muzeju žrtava racije PREDSEDNIK PORUČIO IZ ŽABLJA: Mi Srbi ne smemo zaboraviti – danas u Evropi nemamo bližeg i većeg prijatelja od Mađarske! (VIDEO) EVO U KAKVOM LUKSUZU ŽIVI EMINA JAHOVIĆ! U kući čak ima i teretanu, sada pokazala javno kako svoju liniju dovodi do savršenstva (FOTO) OVO JE NAPUŠTENA CENTRALNA PARTIZANSKA BOLNICA NA PETROVOJ GORI! Kroz nju je prošlo 5000 Srba i Hrvata, a danas je ovaj kulturno-istorijski kompleks, maltene, propao! (VIDEO)

FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO ĆERKU U CRIKVENICI?! Slika tate i ćerke raznežila sve (FOTO)

Objavio: RHT
28/10/2024 3:00 PM

FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO ĆERKU U CRIKVENICI?!

Iako nisu u dobrim odnosima i skoro i da ne razgovaraju Filip Car i Aleks Nikolić su se ipak videli, zbog njihove ćerke Leone.

foto: prinscreen/instagram/filip_car_capo_ck

Naime, devojčica ima 6 meseci, a papiri i pasoš su konačno gotovi, tako da je Leona mogla da spakuje svoje igračke i sa mamom otputuje u Crikvenicu. Kako se šuška devojčica je došla kako bi upoznala porodicu svog oca. A njihov susret prošao je u najboljem redu.

FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO ĆERKU

Kako su oboje pričali nedavno sve što rade, rade za dobrobit svoje naslednice, pa je tako i sada bilo. Naime, Filip je za ćerku priredio pravo iznenađenje, kupio igračke i svašta što bi zaokupilo devojučicu koja je već počela da sedi. Naravno i Aleksandra je srećna što će Leona da upozna i drugi deo familije koji ima u Crikvenici. A po ovome bi se reklo da su Aleks i Car konačno zakopali ratne sekire, i da će njihova komunikacija da bude sada mnogo lakša. Jer barijera je probijena. I njih troje su konačno zajedno i na okupu.

foto: prinscreen/instagram/filip_car_capo_ck

E sad koliko će dana da ostanu i kako će ova poseta da završi, ostaje nam da sačekamo koji dan i uverimo se i sami. A slike koje Car objavljuje i snimak kako šeta svoju mezimicu u kolicima pored mora raznežile su sve. Vidi se koliko uživa u porodičnoj idili.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner