Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

ČAČAK: Ranjen mladić iz vatrenog oružja!

Objavio: RHT
06/02/2023 6:02 PM

Oko 16 časova u Čačku za sada nepoznati napadač iz vatrenog oružja ranio je mladića koji je prebačen kolima Hitne pomoći u čačansku bolnicu.

Youtube

Nakon pucnjave, napadač je pobegao sa lica mesta, a policija za njim intenzivno traga.

„Na Urgentno prijemno odeljenje čačanske Opšte bolnice primljen je muškarac star 39 godina sa prostrelnom ranom u predelu trbušnog zida i otvorenom ranom na glavi. U toku je prijem ranjenog čoveka u jedinicu intezivne nege, ali je za sada njegovo stanje stabilano”, potvrdila je PR služba čačanske Opšte bolnice.

Detalji pucnjave i ranjavanja biće poznati nakon istrage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner