Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

ČAČAK: Pijan i drogiran odgurnuo policajca i pretio mu!

Objavio: RHT
24/01/2023 3:06 PM

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv vozača (21) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanja sigurnosti i ometanja službenog lica u vršenju dužnosti.

Foto: Pixabay

On se sumnjiči da je odgurnuo policijskog službenika i pretio mu kada je policija u redovnoj kontroli zaustavila „škodu” kojom je upravljao, u selu Stančićima između Čačka i Mrčajevaca.

Takođe, utvrđeno je da je osumnjičeni upravljao automobilom pod dejstvom kokaina i sa 0,95 promila alkohola u organizmu, pa mu je određeno zadržavanje od 12 sati, uz prekršajnu prijavu po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner