Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELO I ANITA ZVANIČNO RASKINULI?! Stanojlovićeva obrisala sve zajedničke fotografije! Iznela sve javno, pa besno poručila samo jedno! (FOTO) OVO PRIZNANJE NIJE SAMO SIMBOLIČNO: Predsednik Srbije odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN (FOTO) POZNATI JUTJUBER EKSKLUZIVNO U “CHIT CHAT-U SA NEMANJOM” Njegova priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim VRELA AKCIJA ANELI I MATEJE! Mislili da kamere ne snimaju, zatresli krevet, nisu mogli da se obuzdaju, SKANDAL JEDAN OD NAJBOLJIH SVETSKIH OČNIH HIRURGA NIKICA GABRIĆ PROGOVORIO O SVOJIM POČECIMA: “San mog oca bio je da obrađujem vinograd i gajim mandarine” (VIDEO) ANJA BLA SE TOTALNO POSVETILA POSLU! Pomogla je mnogima da dostignu svoj maksimum, ovo su svi detalji! CITY HYPE: Maja Berović o ulozi na filmskom platnu, Andreana Čekić prisetila se starih ljubavi! Da li Anja Bla misli da će je sada PRILAZITI MOMCI KOJI IMAJU NOVAC?! U Carcastu sa Va Vanom INFLUENSERKA progovorila o svemu! (VIDEO) PREMINULA GLUMAČKA LEGENDA “HARI POTER” FILMOVA! Megi Smit nas napustila u 89. godini! TERZA SAZNAO DA GA JE TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ OSTAVILA! Evo kako je reagovao! Skandal u najavi! PRVO I JEDINO GOSTOVANJE EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! Anja Bla o UDAJI: “Kada se ZALJUBIM izgubim SVAKI KRITERIJUM (VIDEO) RAZVODE SE PRINC VILIJAM I KEJT MIDLTON!? SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Ovo se navodi kao razlog kraha braka! ŠOK IZDANJE ADRIANE LIME! Manekenka drastično smršala, pa sve iznenadila svojom pojavom Posle GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST KOD VA VANE! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! POČINJE NEVREME! RHMZ se hitno oglasio, evo kada stiže kiša u Srbiju ŠOK SVEDOČENJE BIVŠE DEVOJKE UROŠA BLAŽIČA! “Tada je bio nasilan i morala sam da pristanem”

Bulić se izlanuo, pa otkrio pravu istinu o njegovoj ženi, a evo i kada se desilo tajno venčanje!

Objavio: RHT
11/07/2023 10:00 PM

Aca je priznao da je osećanja prema Ani uvek imao, iako su poslednji put bili zajedno pre 26 godina, kada su oboje bili mladi, a ona je uvek isticala da joj je on najveća mladalačka ljubav.

Foto: ATAImages

Vest o pomirenju Ane Ćurčić i Ace Bulića odjeknula je kao bomba, a šuška se i da će njih dvoje uskoro stati na ludi kamen. Međutim, istina je malo drugačija, što je otkrio Bulić prilikom gostovanja u emisiji sa svojom emotivnom partnerkom.

“Da razjasnimo, ja imam suprugu, nisam se razveo od nje, uzeli smo se u Londonu, ali ne živimo 20 godina zajedno. Istina je da sam bio s Anđelom sedam godina u vezi, s njom sam u kontaktu i dan-danas, radi u mom klubu i stvarno je divna osoba. Nisam s njom, još par meseci pre početka Zadruge. To stvarno nema veze s Anom, to su neki naši odnosi. Ana i ja smo jedna lepa priča, a vidim da ima mnogo negativnih ljudi oko nas”, objasnio je Aca u emisiji “Narod pita”.

Priznao je da je osećanja prema Ani uvek imao, iako su poslednji put bili zajedno pre 26 godina, kada su oboje bili mladi, a ona je uvek isticala da joj je on najveća mladalačka ljubav.

Foto: Printscreen

“Spontano se desilo. Poljubili smo se u hodniku ove televizije. Ivana Šopić je bila voditeljka, na početku večeri smo rekli da nismo zajedno, a onda se to desilo i obelodanili smo našu vezu nakon bloka reklama”, priznao je Aca, pa je sada jasno zašto se tada Ana s odmehom vratila u emisiju i rekla da je zvanično u vezi sa Bulićem.

“Da li ste vereni?”, glasilo je pitanje voditelja, na šta je odgovorio: “Morate da me razvedete zvanično u Londonu da bismo o tome pričali”.

Ana je priznala da bi volela da bude “Ana Bulić”, dok je on rekao da je njemu “to samo papir”.

(alo)

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner