Background adbanner
calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO KAKO SU IZGLEDALE “ŽURKE” GDE SU SE “DECA NUDILA NA STOLU” Svedočenje žrtve ledi krv u žilama! A sve se desilo dok je bila u hraniteljskoj porodici?! OVO MORATE DA ZNATE! Koja to 3 alkoholna pića povećavaju osećaj anksioznosti! A mogu da izazovu i lupanje srca DANAS SE SLAVI ČUDOTVORAC KOJI JE LJUDE LEČIO VEROM! Svima ispunjava NAJVAŽNIJU ŽELJU ČEKAONICE PREPLAVLJENE PACIJENTIMA! Evo koji simptomi su najčešći, ali i šta poručuju doktori SRBIJU POGODIO ZEMLJOTRES! Evo gde se treslo! Dnevni horoskop za utorak, 1. oktobar: Rak fokusiran na porodične probleme, Jarcu bitno poboljšanje finansija, Vodoliju bole kosti IVAN MARINKOVIĆ PRETUČEN?! Narko-dileri ga zbog dugova prebili?! Isplivali jezivi detalji “RASKINUO SAM SA DEVOJKOM” Gagi Đogani u suzama, nije mogao da izdrži “KAKO ĆEMO BEZ NJEGA, TEŠKO NAM JE” Goca Džehverović u suzama, ne može da se smiri GLEDAOCI ZGROŽENI! KAČAVENDA SKOČILA DA BIJE UROŠA! Haos u rijalitiju: “Sprečite nasilje” LOVA DO KROVA! Ova 4 horoskopska znaka će plivati u parama! KALINIĆ RAZVOD KRIO GODINU DANA?! Isplivali novi šok detalji, evo kod koga trenutno živi HARIS DŽINOVIĆ IZNEO SVE DETALJE O NOVOJ LJUBAVI NAKON ROČIŠTA SA MELINOM SVE OTKRIO! Pevač sve priznao PUKLA 100.000 EVRIĆA ZA OPERACIJE! Pevačica je ulošila čistavo bogatstvo u svoj izgled! MELINA ŠOKIRALA IZJAVOM O ĐINI:”Kao što vidite, nas dve se potpuno razlikujemo” TINA IVANOVIĆ POKAZALA TELO! Pevačica u šestoj deceniji izdominirala – izvadila SILIKONE! Stesala se i zategla evo na koji način! (FOTO)

Bukti rat Maje i Janjuša, ona ga uporedila sa Filipom Carem, a onda ga je PECNULA

Objavio: RHT
16/11/2023 3:29 PM

Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković nekoliko dana su bili u ljubavi ali već su krenuli da se peckaju i svađaju i iznose sve pikanterije jedan o drugom.

Foto: Printscreen Youtube

– Ne planiram da budem s njom drug, jer to ne mogu – rekao je Janjuš.

Ja ću iz poštovanja prema gledaocima da skinem naočare da se vidi istina u očima. Nema šta on meni da objašnjava, jer ja nisam maloumna. Isto radi kao i Filip Car prošle godine, ne prekidajte. Nisam ovde nikada želela da uđem kao zauzeta, pa da prevarim dečka, kao on ženu. Imam emociju. Sa njim sigurno neću biti, sa njim ima ko će, volim da se našalim i da pomrsim konce – rekla je Maja.

Ništa ti se ne slaže od kako si ušla u rijaliti, nikada nisi pričala istinu. Ti možeš samo na bezobrazluk i provociranje, a normalnim rečima ne možeš da pobediš nekoga. Pokušavaš da glumiš neku damu, uopšte dama nisi. Misliš da si iznad pojedinih ljudi – rekao je Janjuš.

Foto: Printscreen YouTube

– Pokušavaš da me izj**š već par dana – rekao je Janjuš.

– To sam već završila – rekla je Maja.

– Nju Taki vozi da mi kupi trenerku – rekao je Janjuš.

– Da, što, je l’ sam trebala tvoju ženu da zovem – pitala je Maja.

– Devojka je tako ljubomorna što smo Aneli i ja jako dobri, bliski, jako zanimljivi, pa bi ona da bude “Maša”. Žao mi je, ali nećeš – rekao je Janjuš.

– Izgoreo si prošle godine što si bio osmi – rekla je Maja.

On je podmukao, jako lukav i namazan, sve radi zarad šoua. I treba, nismo došli da budemo fikusi. Ugrožavaš ženu koja te čeka kod kuće – rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner