Background adbanner
Background adbanner

BUJNIM POPRSJEM ZAPALILA MREŽE: Luna Đogani dovela liniju do savršenstva, pa se pohvalila! (FOTO)

Objavio: RHT
08/08/2022 5:30 PM
Rijaliti pobednica Luna Đogani brzo nakon porođaja vratila je devojačku liniju koju je ovog leta i pokazala svojim pratiocima na Instagramu.

Bivša zadrugarka je rešila da liniju dovede do perfekcije, posvetila se posebnom režimu ishrane i treniznima, a prve rezultate pokazala je kada se ovog leta skinula u bikini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Ovog puta Luna se sunčala na ležaljci i uhvatila svaki deo svoje vitke linije, a komentari i pohvale na njen račun ređale su se munjevitom brzinom.

Podsetimo, proslavila se učešćem i pobedom u rijalitiju “Zadruga”, nakon čega se udala za Marka Miljkovića i ostvarila u ulozi majke.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

 

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x