Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

BUDITE SPREMNI ZA HLADNO VREME SA STILOM!

Objavio: RHT
11/01/2023 9:00 AM

Zima je, neko voli ovo gošnje doba, dok drugi i nisu veliki ljubitelji. Kako bilo, hladnije vreme nam dolazi i treba biti spreman za njega u stilu.

Foto: Pinterest

Svi volimo da izgledamo lepo i doterano, bilo leto ili zima. Imamo potrebu da se dopadnemo pre svega sebi, a onda i drugima, a to zna da bude malo teži zadatak kada je napolju hladno i moramo da se ubučemo slojevito.

U nastavku teksta ćemo vam otkriti 5 dobitnih kombinacije za ovu zimu.

 1. HELANKE

Helene su uvek u modi. Udoban komad odeće, ako su od dobrog materijala ni ne osećamo da ih imamo na sebi. Mogu da se kombinuju uz kraće haljinice, tunike, duže majice ili jednostavno džempere. Možemo ih naći deblje ili tanje kako god nam više prija, u raznim bojama i dezenima.

2. KAPUTI

Kaput je nešto što se zaista može naći po svačijem ukusu. Oni nikada ne izlaze iz mode i ponuda im se samo proširuje. Oversize ili uz telo, kaput nikada ne može da izneveri.

3. PRUGASTI DŽEMPER

Džemper je must have svake zime. Udoban, topao koman odeće koji može da se kombinuje sa helankama, suknjama, pantalonama, farmerkama… Prugasti džemper stoji gotovo svima, ali prilikom odabira potrebno je obratiti pažnju na to da materijal bude kvalitetan i da ne grebe kožu, mada je uvek poželjno da se ispod njega nosi i neka potkošulja.

4. PLETENO I VUNENO

Stvari koje su nam plele naše bake i mame uvek su bile najkvalitetnije jer one to rade iz ljubavi. Vuna je prirodan materijal koji jako dobro greje, a i lepo izgleda ako se dobro uklopi.

5. UGG

Neko ne vodi UGG čizmice, ali moramo priznati da su one zaista tople, a znate kako se kaže: “Sve kreće od nogu.”. U slučaju da ste jedni od onih koji nisu ljubitelji ovog brenda, verujemo da ćete u raznolikoj ponudi uspeti da pronađete nešto za sebe. Čizme su jako zahvalna obuća jer mogu da se kombinuju zaista uz sve, a u zavisnosti od materijala, ne moraju da budu ni teške za održavanje.

BONUS VIDEO

hypetv.rs / wannabemagazine.com

Tagovi:

 • fashion
 • moda
 • ZIMA
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

  PRATITE NAS

  HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
  HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
  Background adbanner