Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

BRZO VAM SE MASTI KOSA? EVO NEKOLIKO SAVETA KAKO DA TO PROMENITE!

Objavio: RHT
13/01/2023 10:15 AM

Često perete kosu jer vam se brzo masti? Frizerka je otkrila nekoliko saveta kako da to promenite.

Foto / Screenshot

Američka frizerka Tejlor redovno objavljuje videe na svom TIKTOK profilu sa raznim savetima kako da se neguje kosa. U jednom od najnovijih video objasnila je kako da vam se kosa nakon pranja ne masti naredna dva dana.

Prvi savet vezan je za temperaturu vode.

Naime, kako Tejlor tvrdi, posebno u zimskom periodu, voda treba da bude mlaka

Drugi savet se odnosi na šampon

Šampon treba naneti isključivo na mokru kosu – “Šampon je rastvorljiv u vodi, što znači da mu je potrebna voda da bi aktivirao penu.”

Na samom kraju nakon temeljnog ispiranja kose od šampona, nanosi regenerator ali isključivo samo na krajeve i sredinu kose, nikako i na koren.

Pogledajte i njen video u kom objašnjava ceo proces i zablistajte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner