Background adbanner
calendar

Ponedeljak 11. Decembar, 2023

BRUTALNO UDARIO NA BRATA! Mihailo Janjušević posle golih slika ne prestaje sa provokacijama! (FOTO)

Objavio: RHT
23/09/2023 1:12 PM

Mihailo Janjušević, rođeni brat zadrugara Marka Janjuševića s kojim ne razgovara, otvorio je profil na društvenoj mreži za odrasle, a sada je putem Instagrama isprovocira Janjuša.

Foto: Printscreen Youtube

Mihailo živi potpuno drugačiji život od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a od nedavno je aktivan na platformi “Onlifens” na kojoj objavljuje provokativne fotografije od kojih zarađuje.

Kako se oko njegovih fotografija “digla prašina”, Mihailo se oglasio na mrežama i objavio sliku koju su napravili korisnici, a u opisu iste pominje se i njegov rođeni brat.

Naime, u pitanju je fotografija iz Simpsonova na kojoj Bart slika svoju zadnjicu, dok ga u potpunom šoku gleda sestra Lisa, naravno ovo je slikovito opisana situacija između braće Janušević – setio se jedan kreativan korisnik mreža.

FOTO: Printscreen

Ova šala nasmejala je Mihaila koji je istu podelio na svom Instagramu i napisao:

Inače, Janjušev brat se pre nekoliko dana oglasio i otkrio u kakvim je odnosima sa bratom.

– Stigla mi je 101 poruka za Zadrugu i evo da se oglasim prvi i poslednji put što se tiče Marka i Zadruge. Ne gledam Zadrugu, iskreno, pogledao sam malo prvu Kija VS Luna. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i TikToka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme – počeo je Mihailo.

alo

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner