Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO) “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!” JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali a OVE REČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT MILICA VESELINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O BIVŠOJ CIMERKI I AFERI:”Aleksandri je počeo da se sviđa Bilal, očima sam mu pokazala da skloni bubicu” ŠOK PRIZNANJE PEVAČICE:”Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam”

BRUTALNI SUKOBI ISPRED ARENE U ŠVEDSKOJ! Policija udarila na učesnike protesta, NASTAO OPŠTI HAOS

Objavio: RHT
11/05/2024 9:53 PM

Sukobi ispred arene u Švedskoj

PHOTO: PROFIMEDIA

Propalestinski demonstranti sukobili su se sa policijom ispred Malme arene u Švedskoj, dok su tenzije dostigle tačku ključanja uoči najhaotičnijeg takmičenja za Pesme za Evroviziju u istoriji.

Desetine demonstranata su zaključale ruke i ležale na zemlji ispred mesta događaja ogrnutih palestinskim zastavama – i borile se sa švedskom policijom za nerede koja je pokušala da ih ukloni.

Vlasnici karata stajali su u redu u blizini ukrašeni šarenim kostimima i šljokicama dok su demonstranti vrištali „Sram vas bilo” pre nego što su pokušali da prođu kroz barijere kako bi se približili areni, što je navelo policiju za nerede da formira kordon.

Photo: Profimedia/Sukobi ispred arene u Švedskoj

Haotične scene dolaze usred povlačenja dva spikera, izbacivanja finalistkinje zbog navodne svađe sa snimateljkom i nekoliko izvođača koji su propustili probe u najhaotičnijem takmičenju od početka 1956. godine.

Scene u Malmeu, kojima je prisustvovao reporter Mejla, videle su veliku gomilu demonstranata koja je pokušala da prođe kroz barijere kako bi ušla u arenu. To je dovelo do utrčavanja policije za nerede i formiranja kordona oko ulaza.

Photo: Profimedia

Policija podiže čoveka u šalu kefije ispred arene u Malmeu dok posmatrač to snima na svom telefonu.

Policija okružuje čoveka u džemperu sa arapskim pismom na mostu u Malmeu tokom protesta.

Demonstranti su mahali palestinskim zastavama i uzvikivali “sram vas bilo” dok ih je policija okružila uoči finala.

Photo: Profimedia

Policajci su se zatim odgurnuli demonstrantima, koji su pokušali da se probiju pored njih dok su vrištali propalestinske slogane dok su se na zvučnicima puštali niz evrovizijskih hitova.​

Policija je odgurnula demonstrante od ulaza u arenu. Međutim, desetine se avratilo, zaključavši ruke i sedeći na zemlji.

Profimedia

Drugi demonstranti mahali su palestinskim zastavama vlasnicima ulaznica dok su čekali da uđu u arenu vičući „Slobodna, slobodna Palestina“.

Policijski helikopter je lebdeo iznad glave dok je pojačanje u opremi za nerede jurilo da kontroliše protest. Bio je raspoređen biber sprej.

Neki demonstranti su viđeni kako se trzaju na tlu dok su im drugi davali vodu, naizgled nakon što je na njih korišćen biber sprej. 

Obožavaoci Evrovizije izgledali su preplašeni dok su stajali u redu da uđu u arenu sa mnogim demonstrantima koji su ih ljutito suprotstavljali. 

Publika napala ženu

Na jednu ženu koja je nosila zastavu Izraela vikali su dok je publika vikala ‘sram vas bilo’.

Kako su tenzije rasle, policija je ugušila mnoge demonstrante. Oni su pokušavali da ih drži dalje od glavnog ulaza. Ali oni su se borili da kontrolišu masu dok su drugi pristizali da se pridruže protestu.

Neke od onih koji su se pridružili protestima policija je odvezla sa lica mesta. Sa nekoliko ljudi koji su nosili palestinske marame kefije. MailOnline je kontaktirao švedsku policijsku upravu za komentar.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner