Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

BRUKA! U butiku Bersha u Ušću namestili kameru u kabini koja snima ljude kada uđu da probaju garderobu!

Objavio: RHT
01/06/2021 4:09 PM

Bivša voditeljka i supruga pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus, doživela je neprijatnost u tržnom centru u jednom butiku, kada je u kabini dok je isprobavala garderobu videla kameru koja je snima

Katarina Kolozeus-Foto:Printscreen Instagram

Naime, Katarina je u kabini isprobavala garderobu i u jednom trenutku je iznad glave uvidela kameru, koja ju je kako tvrdi snimala. 

Perućica tvrdi da se njegova supruga odma obratila zaposlenima i tražila snimak, ali da su joj oni rekli da to nije kamera, a da je takođe kontaktirala i policiju koja je navodno potvrdila da kamera radi i snima u vrhunskoj rezoluciji

Neki od bivših radnika ovog butika javili su se pevaču i potvrdili da kamera snima, ali da te snimke niko ne gleda osim u slučaju krađe

Poznati pevač i njegova supruga želeli su da podignu svest javnost o nastaloj situaciji, jer je nezakonito snimanje na mestu gde se nalazi kamera. 

Foto:Printscreen Instagram

Pevača i njegovu suprugu podržala je i ćerka Harisa Džinovića, Djina Džinović, koja je objavila objavu pevača na svom profilu.

Izvor: IDJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner