Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Bruje društvene mreže! Milica Pavlović preterala sa fotošopom!

Objavio: RHT
07/06/2021 3:43 PM

Društvene mreže su počele da bruje o fotošopiranoj fotki Milice Pavlović, koja je nastala na proslavi kod Sofije Milošević.

Milica Pavlović-Foto:Printscreen Instagram

Naime,  Sofija Milošević je pre nekoliko dana napravila pravu feštu gde su bile mnoge poznate ličnosti, a fotka gde je pozirala sa Jelenom Karleušom i Milicom Pavlović postala je viralna. 

Njih tri su pozirale i na fotkama dobile pozamašan broj lajkova, međutim, Milica se našla u centru pažnje jer je pokušala da izobliči svoje telo. 

Naime, ona je suzila svoj vrat, svoje ruke, podigla grudi, sredila kolena i izdužila noge u aplikaciji za ulepšavanje, a kod fanova to nije prošlo neopaženo. 

Iako su dobile pregršt pozitivnih komentara, bilo je i onih koji su osudili ovaj čin Pavlovićeve, te istakli kako uopšte nije bilo potrebe za tim, pogotovo jer pevačica služi kao uzor mnogim mladim devojčicama. 

Izvor: IDJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner