Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

BROJIMO SITNO: Sutra “Ateriram”!

Objavio: RHT
08/02/2023 11:36 PM

Uzbuđenje stiže u muzičkoj industriji na Balkanu: najveća zvezda regiona, Aca Lukas, najavljuje premijeru svog novog spota “Ateriram” sutra u 18 časova. Očekivanja su velika, a fanovi nestrpljivo čekaju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

“Ateriram” snimljen je u produkciji Hype, poznate producentske kuće sa kojom Aca već duži niz godina sarađuje, a takođe i snima svoj autobiografski film “Kafana na Balkanu”. Fanovi su uzbuđeni što će moći da vide kolaboraciju između dva tako velika talenta u muzičkoj industriji.

Foto: Printscreen Instagram

Aca Lukas je već dugi niz godina sinonim za uspeh na Balkanu, a njegove pesme su postale hitovi i van regiona. Njegova muzika je prihvaćena od strane publike širom sveta, a njegovi koncerti su uvek rasprodati. Fanovi su uzbuđeni jer će nova pesma “Ateriram” dodati još jedan hit u njegovu impresivnu diskografiju.

Sutrašnja premijera spota “Ateriram” će se moći pratiti na Lukasovom YouTube kanalu u tačno 18 časova.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner