Background adbanner
Background adbanner

Britni pokazala najdražu tetovažu koju niko nije video: Napisana je na hebrejskom!

Objavio: RHT
14/06/2021 12:52 PM

Britni Spirs objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj pozira okrenuta leđima i svojim fanovima pojasnila značenje tetovaže koju ima na vratu.

Britni Spirs-Foto:Profimedia

– Na hebrejskom je, to je jezik na kojem se piše unazad – napisala je uz fotku na kojoj pozira leđima okrenuta kameri i rukama podiže kosu.

– Piše “Mem Hey Shin”, što znači isceljivanje. To mi je najdraža tetovaža, ali ironično, nikad je ne vidite – dodala je pojasnivši kako se ta njena tetovaža retko vidi jer je uglavnom prekrivena njenom dugom kosom.

Fanovi su oduševljeni fotografijom, ali su joj ipak pronašli jednu zamerku.

Britni Spirs-Foto:Printscreen

Britni je ovom objavom u manje od pola dana skupila preko 290 hiljada lajkova, a neki su komentirisali kako bi trebalo, pre sunčanja, da telo namaže nekim zaštitnim faktorom jer joj je na fotografiji koža crvena.

Izvor: Telegraf

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x