Background adbanner
Background adbanner

Breskvica je odlučila da izbaci svoju prvu solo pesmu!

Objavio: RHT
11/06/2021 10:52 AM

Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nakon duže vremenske pauze i raskida sa Vojažem odlučila je da izbaci svoju prvu solo pesmu.

Anđela Ignjatović Breskvica-Foto:Printscreen Instagram

Naime, Breskvica i Voyage raskinuli su početkom ove godine, pa su odlučili da se na neko vreme povuku iz javnog života, međutim Mihajlu je prvo ekskluzivno pojavljivanje nakon raskida bilo upravo u našoj emisiji IDJHOT koja je srušila trending listu i broji blizu milion pregleda na jutjubu.

Ubrzo nakon toga, Voyage je izbacio i pesmu “Pleši” u saradnji sa ekipom Južnog vetra i za vrlo kratko vreme osvoji srca publike, dok Breskvica nije izbacila nijednu pesmu, ali je održala solo koncert na kojem nije otpevala nijednu zajedničku pesmu koju ima sa bivšim partnerom.

Dok fanovi nagađaju da li će se Breskvica vratiti na muzičku scenu, do nas su došle informacije da ona uveliko radi na novoj muzici koju će predstaviti publici i da već ima nekoliko pripremljenih pesama.

– Ona je pripremila mnogo dobru pesmu, koja je potpuno drugačija od onogo što je radila sa Voyage-om, i koja je u nekom trep fazonu, samo čeka pravi trenutak kada da je izbaci – rekao je blizak izvor našoj televiziji.

Takođe, ono što smo načuli jeste da će pesma nositi naziv “Bitch” i da će imati deo na engleskom, ali datum izlaska još uvek nije poznat jer ona čeka pravi trenutak za spektakularni povratak.

Izvor: IDJ

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x