Background adbanner
Background adbanner

Brena u Majamiju živi u garaži!

Objavio: RHT
14/07/2021 10:29 AM

Nekretnina folk dive na čuvenom letovalištu ne izgleda onako luksuzno kako su je svi zamišljali. Plac Živojinovića koji imaju u SAD okružen je skupim i ekskluzivnim vilama, dok oni poseduju sasvim prosečnu kuću u američkom stilu.

Foto: Printscreen Instagram

Njena čuvena pesma kaže „Ja nemam drugi dom”, ali u stvarnosti situacija Lepe Brene i Slobodana Živojinovića je sasvim drugačija. Pored vile na Bežanijskoj kosi u sada već čuvenom estradnom beogradskom naselju, stana u Monte Karlu, oni poseduju i kuću u Majamiju.

Foto:Printscreen

Dok nekretninu iz čuvene kneževine na jugu Francuske nemamo priliku da vidimo, o domu folk dive i bivšeg tenisera u Beogradu znamo mnogo detalja. Najveći plac među estradnjacima na Bežanijskoj kosi imaju upravo Brena i Boba.

Veliko dvorište ukrašeno je spoljnim bazenom, a jedan postoji i u kući. U bašti je i veliki ozidan roštilj jer je poznato da je kod njih glavni gurman i šef kuhinje upravo Boba.

Foto:Printscreen

U glamuroznom kompleksu je i kuća za poslugu, ali i veliki letnjikovac u kome oni organizuju svoje porodične proslave ili ga ustupaju pevačima „Zvezda Granda” za konak, kao što je bio slučaj sa učesnicima prve sezone. Tu prostoriju pevačica koristi i za svoje koncertne probe, a u njoj je i snimala neke od kadrova svojih spotova. Unutrašnjost glavne kuće u Beogradu u kojoj žive do sada je mogla da se vidi samo u spotu „Stakleno zvono” ili u nekom novogodišnjem editorijalu.

Foto:Printscreen

Ništa manje od folk dive nismo očekivali i kada je njena kuća u Majamiju u pitanju. Međutim, tamo je situacija drastično drugačija. Sem pogleda koji puca na more, ova nekretnina spada u red sasvim prosečnih. Kuća je koja je sagrađena 1950. godine u tipičnom je montažnom i američkom stilu. Ima prosečno dvorište sa malim bazenom, a okružena je velelepnim vilama, pa među njima deluje kao garaža za tinejdžerski rok bend.

S obzirom na to da je vrednost porodične kuće u Beogradu procenjena na čak 2,5 miliona evra, vrednost kuće u SAD na moru koja iznosi 950.000 dolara je prava sitnica. Kuća je u poslednjih 32 godine dva puta promenila vlasnika kako piše na sajtu za nekretnine. Površine je oko 250 kvadratnih metara i ima tri spavaće sobe, dva kupatila, trpezariju i kuhinju, a cela je popločana sasvim običnim pločicama.

Bilo kako bilo, u Majamiju je svakako bolje imati išta nego ništa, ipak od folk dive moramo da priznamo da smo očekivali mnogo više.

U Majamiju kuva i čisti

Kako izvor blizak Lepoj Breni navodi za Alo!, ona u Americi ne uživa status zvezde, shodno tome tamo se tako ponaša i živi.

– Brena u Majimiju nije poznata kao ovde, pa ne uživa status i beneficije koje ima na Balkanu. Ona tamo odlazi da se odmara, ali usput i obavlja sve kućne poslove jer tamo nema poslugu i kuvare – objašnjava izvor ,i dodaje:

– Kad napusti Balkan, Brena je sasvim obična i, što bi rekla njena pesma, „srećna žena”. Nije ona opterećena time što je u belom svetu mahom prepoznaju samo ljudi sa naših prostora – završava izvor.

Seli se u manji prostor

Lepa Brena je nedavno izjavila da planira da se sa suprugom Slobodanom preseli u manji životni prostor.

– Deca su odrasla i odselila se što je i normalno, tako da su naša druženja sada kvalitativna, a ne kvantitativna. Sagradićemo nešto upola manje jer je 1 500 kvadrata za nas dvoje zaista mnogo – rekla je tada pevačica.

Izvor: Alo

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x