Background adbanner
Background adbanner

BRENA POKUŠALA DA PREVARI KOMPOZITORA: Zahar oštro upozorio Barbaru Bobak!

Objavio: RHT
24/11/2022 12:30 PM

On je anegdotom, odnosno iskustvom koje je imao dok je sarađivao sa Brenom, upozorio mladu Barbaru

Foto: Printscreen YouTube

Čuveni kompozitor bio je oštar i iskren prema mladoj pevačici Barbari Bobak sa kojom je gostovao u jednoj emisiji.

On je anegdotom, odnosno iskustvom koje je imao dok je sarađivao sa Brenom, upozorio mladu Barbaru na rizike u koje može da zađe ukoliko se bavi tzv. “kaverima”, odnosno presnimavanjem već postojećih pesama.

Foto: Printscreen YouTube

Gosti u jednoj emisiji bili su Milutin Popović Zahar, kompozitor i violinista, i pevačica Barbara Bobak.

Zahar se prvo prisetio ugovora koji su mu podmetnuli, a koji je mogao skupo da ga košta.

– Kada sam sa Brenom radio, oni su meni poturili da potpišem nekakav listić na kojem su dodali da sam ja njima omogućio blanko za sve moje pesme, pravo da oni to koriste, da izvlače i da objavljuju. Tako ne može, za svaku pesmu se traži posebno i onda se o tome obaveštava Jutjub – rekao je kompozitor.

Potom se obratio Barbari Bobak, pevačici koja pretežno presnimava pesme.

– Tako da, bolje vam je da nađete dobrog advokata i da shvatite jednu stvar, autorska prava su nedeljiva, ne mogu se prodati, ne mogu se otuđiti, svako ko nema odobrenje ili ugovor za posebno naznačenu pesmu, čini teško krivično delo – rekao je Zahar za Kurir.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x