Background adbanner
calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVE TRI STVARI SU VAM VAŽNE ZA DOBAR INTIMNI ODNOS! Uživaćete i u vrelim letnjim danima bez muke! AUTO POČEO DA PLUTA pa ga BUJICA ODNELA! Voda navire u stanove (VIDEO) NOVČANI HOROSKOP ZA JUL! Škorpije nekontrolisano troše, a evo kome će pare dolaziti same od sebe POPLAVLJENE ULICE! AUTOMOBILI ZAGLAVLJENI U VODI! Potpuni kolaps u Beogradu (VIDEO) POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO) PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najlepših glumica svih vremena! KUMA ACE ILIĆA I BILJANE JEVTIĆ JE POZNATA VODITELJKA! Ovo je malo ko znao, ne biste odmah pogodili KO JE U PITANJU RASKINULI BAKA PRASE I ANJA BLA! Popularni jutjuber definitivno stavio tačku na svoju vezu, pa objavio šok video, otkrio i razlog! NA RAČUNU SAMO 29.441 DINARA! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” EVO ZAŠTO POLA BEOGRADA NEMA STRUJE! Grom tri puta udario u blizini trafostanice! “JA SAM ŽELELA MIRAN ŽIVOT BEZ STRESA” Oglasila se bivša devojka Zorana Marjanovića nakon što je uslikan da razmenjuje nežnosti sa Indi SNAŽNO NEVREME STIGLO U SRBIJU, PRESTONICA U MRAKU! Uznemirujuću snimci, ekipe na terenu saniraju kvarove! SAŠA MIRKOVIĆ I ACA LUKAS POKORILI LETNJU SEZONU! Balkanska zvezda radi kao parna mašina, jedva ima slobodne dane! KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CAST-U” Sukob između Croatia Records i klijenata: Spor oko nacionalnog blaga i transparentnosti! TRUDNA ANĐELA JOVANOVIĆ U POTPUNOM HAOSU! Glumica objavila šok video, Anđelka Prpić joj pružila podršku! (VIDEO)

„JA SAM ALKOHOLIČAR!“ Glumac Branko Babović progovorio o privatnom životu i alkoholizmu: „Par puta sam prešao granicu!“

Objavio: RHT
22/06/2024 11:05 PM

Branko Babović progovorio o alkoholizmu!

Photo: Amir Hamzagic/ATAImages

U popularnoj televizijskoj emisiji „PRETRES“ čiji je autor i voditelj Stefan Usiljanin, na Hype televiziji, svoju životnu priču govorio je popularno glumac i komičar Branko Babović, poznatiji kao Đuro Palica.

U narodu se kaže da su glumci umetnici koji vole da popiju, mada I oni to ne kriju.

Većina glumaca voli da nazdravi posle dobro odigrane predstave u pozorišnom bifeu.

Photo: Hype

Tu se druže, uživaju I razmenjuju iskustva njihove branše.

Kada je u pitanju glumac Branko Babović, izvor blizak Usiljaninu je rekao da Branko ume I da pretera sa alkoholom.

Te je voditelj bio direktan sa pitanjima vezanim za taj porok.

“Branko Babović, uff, da ti kažem on voli mnogo da popije?” – rekao je voditelj

“To je istina” -rekao je Branko

“Jel to porok?” -pitao je voditelj

“Ne, to je eliksir života, ako si normalan I ako ga trošiš u određenim količinama, Nikola Tesla da ga nije toliko pio ne bi toliko ni živeo. On je obožavao recimo viski, ali to je sastavni deo života svakodnevnice” -rekao je Babović

Hype

Branko Babović progovorio o alkoholizmu!

“Jel Vi svakodnevno pijete?” -pitao je voditelj

“Da. Jer to je navika iz kuće, to je ritual. Svako jutro kad otvoriš oči ide jedna rakija , ja sa mojim ocem koji ima 96 godina svako jutro zna se šta je red” -rekao je Branko

“A jel Vam rekao nekad neko da ste alkoholičar?” -pitao je voditelj

“Pa nema šta da mi kaže kad jesam. Svaki čovek koji popije dve tri rakija dnevno je alkoholičar, nisi pijanac, velika je to razlika” – rekao je Babović

“A jeste li prešli nekada tu granicu?” -pitao je voditelj

“Pa da, par puta, u mom životu par puta” -izjavio je Babović za Hype TV.

Hypetv.rs/E.B./S.U.

CELU EMISIJU POGLEDAJTE U PRILOGU ISPOD:

“Varao sam zenu sa 28 godina mladjom!” Đuro Palica “Prodao sam ferari za flasu viskija!”

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner