Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE

“BRANKO BABOVIĆ NAZVAO STEFANA USILJANINA POPOM!” Glumac ISPRIČAO nepoznate detalje života: “Nikad se nisam ovako ispovedao!”

Objavio: RHT
21/06/2024 6:40 PM

BRANKO BABOVIĆ NAZVAO STEFANA USILJANINA POPOM!

U subotu, 22.juna od 23h na Hype televiziji u emisiji “PRETRES” čiji je autor i voditelj Stefan Usiljanin, gost je bio popularni glumac Branko Babović.

Foto: printscreen/Hype tv/ilustracija/

Branko je govorio o svom detinjstvu, odrastanju, svom školovanju, porodici, roditeljima, svojoj bivšoj supruzi Milici, kao i deci.

Govorio je o svojoj karijeri kroz šta je prolazio i na kakav način se ophodio prema karijeri i životu.

Koje je uloge odbijao i zašto je specifične dobijao.

BRANKO BABOVIĆ NAZVAO STEFANA USILJANINA POPOM!

Veliku pompu je podigla vest da je se Branko u sedmoj deceniji života razveo od svoje supruge.

U ovoj emisiji je potvrdio svoj razvod i otkrio razlog kraha vanbračnog braka.

Koliko je siromaštvo i nemaština uticala na njegovo odrastanje i brigu o nastavljanju života.

Foto: printscreen/Hype tv/

Kada je u pitanju Babović, velika je intriga zašto se razveo od svoje nevenčane supruge.

Voditelj Stefan Usiljanin je rešio misteriju, postavivši direktno pitanje Branku:

“Branko zašto ste se razveli?” -pitao je voditelj Usiljanin

“Ja se ovde kod tebe osećam kao kod popa čoveče, ja se ovako nikada nisam ispovedao” -rekao je glumac Branko Babović za Hype tv

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS – NAJBRŽI I NAJČITANIJI PORTAL U SRBIJI I REGIONU!

SVE! SAD!

HYPETV.RS/U.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner