Background adbanner
calendar

Petak 18. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
“Roditeljstvo me je promenilo!” Milica Mandić sija kao zvezda, a evo koju pevačicu smo sreli! (FOTO) VELIKI POŽAR U KNEZ MIHAILOVOJ! Vatra buknula u zgradi (VIDEO) LUKAS PRIREDIO NOĆ ZA PAMĆENJE PUBLICI U SLAVONSKOM BRODU! Održao spektakularni koncert, nema igla gde da padne! (VIDEO) “NIKADA NISAM BIO SA MUŠKARCEM” Jera progovorio o intimnim odnosima: “Želim da se OSTVARIM KAO OTAC” FASCINANTNO! Svaki kutak “Imanja” je kao iz bajke! Saša Mirković ponosan, a evo detalja! (FOTO/VIDEO) OPŠTA POMETNJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Fanovi Lijama Pejna ključaju od besa zbog objave Sajmona Kauela, ovo mu zameraju OVO SU SVE ESTETSKE INTERVENCIJE ĐINE DŽINOVIĆ! Evo šta je Melinina i Harisova naslednica uradila na sebi! (FOTO) “SKOČIO SAM SA MOSTA ZBOG NJE, PROBUDIO SAM SE U ŠOK SOBI” Lazar Jeremić PRVI PUT progovorio o detaljima i SMRTI MAJKE Izraelski napadi na Gazu sve jači: Petoro mrtvih, među njima i troje dece! “Gastoz se IGRA SA ANĐELOM ĐURIČIĆ! Neverovatno da je čovek zaljubljen u nju! Ona ih je RAZOTKRILA: Anđela je MONOTONA… (VIDEO) “POBEGAO SAM KROZ PROZOR BOLNICE! Nisam hteo da me OPERIŠU” Jera doneo drastičnu odluku ZARAD LJUBAVI prema FUDBALU MAHRINA PROGOVORILA o LJUBAVNOM ŽIVOTU! Ekskluzivno! “SREĆNA SAM I ZALJUBLJENA!” (VIDEO) MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ URNISALA RANKOVIĆA! Goce brutalno o njegovoj porodici: “Ipak su oni…” SKANDALČINA! “STIGLA NOVA BEBICA ZA MOJU SESTRU” Saša Mirković POKAZAO BESNU MAŠINU za Miru Škorić, njen osmeh je NEPROCENJIV (FOTO) “GDE ĆU JA I KAKO ĆU?” Velika ispovest Mirke Vasiljević! Stefan Usiljanin PRETRESAO glumicu: “Proći će!” Sve o ljubavi, karijeri, roditeljima, porodici…A OVO ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA! RASKRINKANO DA JELENA I IVAN IMAJU TAJNI DOGOVOR! Ovo su detalji njihovog skandaloznog plana, propašće u zemlju od stida

“Terzina PREVARA je RIZIČNA ZA MILIČINU TRUDNOĆU” Psiholog raskrinkava probleme rijaliti para! (VIDEO)

Objavio: RHT
18/10/2024 3:29 PM

“Terzina PREVARA je RIZIČNA ZA MILIČINU TRUDNOĆU”

Nema sumnje da je Borislav Terzić šokirao javnost svojim ponašanjem, a pogotovo time što je prevario trudnu partnerku.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Veličković ga je zbog toga otpisala, a komentari ljudi su žestoki.

Psiholog Sofija Gačić gostovala je na HYPE TV i istakla kako gleda na ovu situaciju.

“Ne mogu otvoreno o tome da govorim jer ne poznajem devojku, ali mogu da pretpostavim da je to užasan pritisak. U trudnoći se hormoni potpuno menjaju. Dešavaju se takve hormonske promene da samo žene koje su bile ili su trenutno trudne mogu da uvide. Svaki stres utiče kako na majku, tako na dete. To je prenatalni stres iz kojeg se stvaraju prenatalne traume. Stvarno se nadam da će Milica to što lakše podneti što zbog njenog zdravlja, to zbog zdravlja deteta. Dete to neće znati, ali će osećati- intuitivno, instiktivno… To je rizično za njenu trudnoću koja je, koliko znam, u poodmakloj fazi”, izjavila je Gačićeva.

“Terzina PREVARA je RIZIČNA ZA MILIČINU TRUDNOĆU”

Takođe, i bivša rijaliti učesnica Marijana Zonjić loše je komentarisala Terzića, a otkrila je i da ju je muvao.

“Srela sam ga na finalnoj žurki rijalitija. On je tada bio i dalje u vezi sa Milicom, koja je i tada bila trudna. Iste te noći me je zapratio na Instagramu. Pretpostavljala sam o kakvom dečku je reč i iskreno, očekivala sam da će ovo uraditi”, ispričala je Marijana.

Takođe joj je negativan utisak ostavila Sofija Janićijević, sa kojom je Terza prevario Milicu.

“Ispratila sam na Tiktoku, postoje klipovi gde je ona i ranije učestvovala u emisijama, pa htela da bude pevačica… Oduvek je bila željna medijske pažnje. Bukvalno gazi preko svega, čak i po mrtvima, samo da bi došla do slave i toga što je zacrtala. Pritom, rekla je da je čeka nekretnina napolju. To je glavni cilj, a ne Terza. On joj služi samo da bi došla do cilja. Ona je materijalista, nema empatiju ni prema ženama, ni prema muškarcima. Ne znam kako može toliko da folira da nekoga voli. Ona za mene nije čovek ako nema ni malo empatije. Bilo je dosta ljubavnica i preljubnica u rijalitiju, ali prema tom detetu koje tek treba da se rodi… To mi je stvarno užasno!”, zaključila je. Šta je još rekla, pogledajte OVDE.

Hypetv.rs V.M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner