Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

BORE IM SE ZA ŽIVOT: Reper Vuk Mob na saslušanju!

Objavio: RHT
20/01/2023 10:30 AM

U jednom kafiću na Ceraku, mediji saznaju, noćas su izbodena trojica muškaraca, od kojih su dvojica sa teškim telesnim povredama prebačena u Urgentni centar.

Foto: Printscreen Instagram

– Oni su prebačeni u teškom stanju i lekari se bore za njihov život – saznaju mediji.

Policija je odmah obaveštena o pokušaju ubistva koji se dogodio u tomlokalu, a u Urgentni centar odmah po prijemu izbodenih stigao je i poznati reper i rijaliti učesnik Vuk Mob, za koga se još proverava da li je bio svedok ubadanja ili je samo došao da vidi u kakvom su stanju teško povređeni koje možda poznaje od ranije.

Foto: youtube printscreen

Istraga o ovom događaju je u toku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner