Background adbanner
calendar

Četvrtak 13. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DANAS SLAVIMO VAZNESENJE HRISTOVO, U NARODU POZNATO KAO SPASOVDAN Smatra se najsrećnijim danom u godini, evo šta nikako ne treba da radite! DA LI PAMETNI TELEFONI PRIVLAČE GROMOVE? Stručnjaci razrešili MISTERIJU da li da koristimo mobilni tokom OLUJE TUGA! SMRTNI SLUČAJ SLOMIO MILJANU KULIĆ! Ne može da dođe sebi od šoka, slomila se pred kamerama Stiže im VELIKI DOBITAK: Mars u Biku donosi priliv novca OVIM ZNACIMA HITNO OGLAŠAVANJE ASMINA! Uzeo stvar u svoje ruke, rešio da zapuši usta Siti i Jasmini! SITA I JASMINA NA APARATIMA! ANELI SVE PRIZNALA! Iznela detalje o Janjušu! Ovo je prava istina KEVIN SPEJSI DUŽAN MILIONE! Oskarovac briznuo u PLAČ usred emisije, izgubio kuću nakon optužbi za ZLOSTAVLJANJE! SVI DETALJI OTMICE, ANELI ZANEMELA! Nastao muk u rijalitiju, šokantni detalji lede krv u žilama EKSKLUZIVNO! “Mioni se GADI Ša! Katastrofa su!” Iva Grgurić razvezala jezik! (VIDEO) VUČIĆ JE SVE PREDVIDEO I TEK GA ČEKA BITKA ZA OPSTANAK SRBA! Bosanski ministar preti novom Olujom, brisanjem imena Republike Srpske i njenim pretvaranjem u “dva kantona”! “BILA SAM SA MILIONEROM!” Rialda PRIZNALA NAJVEĆU GREŠKU SA BOGATAŠEM! “Od njega ništa nisam dobila!” PRVI UČESNIK IMANJA! Brojimo sitno do najgledanijeg rijalitija “PEVALA SAM ZA 5 EURA!” Rialda Karahasanović o zaradi: “Bila sam i pretplaćena koliko sam pesama znala!” DEJAN DRAGOJEVIĆ PRUŽIO PODRŠKU PORODICI KOJA JE PROŠLA KROZ PAKAO! Strahinja ne može da dođe sebi od oduševljenja! KARLEUŠA NAKON HAPŠENJA DUŠKA TOŠIĆA snimljena kako ulazi u OVU zgradu sa NJIM?! Detalji skandala “MOJ BRAT LUKAS MI JE REKAO DA SE NIKADA NEĆU UDATI!” Dušica Grabović spavala pod Ostrogom, molila se samo za PRAVU LJUBAV!

BORBA PROTIV KRVOPIJA SE NASTAVLJA: Akcija suzbijanja komaraca danas na ovim lokacijama

Objavio: RHT
24/05/2023 10:30 AM

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP “Gradska čistoća” i danas će nastaviti akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje.

Foto: Printscreen

Danas ekipe “Čistoće” tretman suzbijanja odraslih jedinki komaraca vršiće od 18 časova do ponoći.

Tretmanom će biti obuhvaćeni: Ostružnica, Umka do Baričke Ade, Slanci, Veliko selo, Ada Ciganlija, Makiš, SAJ, 13 MAJ i Goveđi brod, Ada Huja, Lešće, Mirijevo 1, 2, 3 i 4, Pirandelova ulica, Denkova bašta, Konjarnik, Dorćol, Botanička bašta, Mali Mokri Lug, Šumice, Konjarnik, Višnjička banja, Bulbulder, Orlovsko naselje, Mali Leskovac, Rospi Ćuprija, Zeleno brdo, Profesorska kolonija, Hadžipopovac, Lekino brdo, Senjak i Prokop.

Foto: Printscreen

Preparati koje ekipe JKP “Gradska čistoća” koriste za tretman suzbijanja komaraca registrovani su od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine i upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda, te građani nemaju razloga za strah, navadeno je u saopštenju JKP “Gradska čistoća” apeluje na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcija na lokacijama gde se obavlja suzbijanje komaraca.

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner