Background adbanner
calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK, 05. SEPTEMBAR! Bilal Brajlović EKSKLUZIVNO u emisiji “Mlin sa Memom” – NE PROPUSTITE! “BORO, VREDELO JE” Marija Šerifović se potresnom porukom oprostila od Bore Đorđevića! SAŠA MIRKOVIĆ NAJAVIO SPECIJALNOG GOSTA NA PREMIJERI FILMA “STRAVIČNO” I KONCERTU ACE LUKASA! Iznenađenjima nikad kraja JOKSIMOVIĆI SE OPROSTILI OD BORE ĐORĐEVIĆA! Emotivnim i potresnim rečima poslali poslednje zbogom, Željko ga opisao jednom rečju ŠOK, SIN PEVAČICE ULAZI U RIJALITI:” Treba mi neka brza lova” Aleksandar Vučić uputio POSLEDNJI POZDRAV Radi Đuričin! Oglasio se Zdravko Čolić povodom SMRTI BORE ČORBE: “Hvala ti za sve!” Otkrio šta je to POSEBNO URADIO ZA NJEGA (FOTO) SRCEPARAJUĆE SCENE ISPRED DOMA BORE ĐORĐEVIĆA! Tuga do neba, evo šta stoji ispred vrata! CITY HYPE: Tužan dan za Srbiju: napustili su nas zauvek Bora Đorđević i Rada Đuričin. Crvenim tepihom ispred Sava Centra, prodefilovale brojne poznate ličnosti! Šokantni intervju Deniz Dame POZNATO MESTO I VREME SAHRANE BORE ĐORĐEVIĆA! Oglasio se i gradonačelnik Čačka KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTKRIO SOČNE DETALJE DRUŽENJA SA BOROM ČORBOM! “Hteli su da nas IZBACE IZ HOTELA u Las Vegasu! Došlo je i do rasprave!” POMIRENJE ANELI I JANJUŠA!? Isplivali svi detalji, sada je sve jasno! “DOKTORKA MI JE UNIŠTILA MANEKENSKU KARIJERU!” Ekskluzivno! Dejana Živković: “Imala sam želju sve to da probam!”(VIDEO) Bora Čorba je napisao OVU PESMU za HOR ČAROLIJA! Mališanima je ostavio svoj PREPOZNATLJIV PEČAT! “Zauvek ćeš ostati u NAŠIM SRCIMA!” (VIDEO) NENAD OKANOVIĆ U ŠOKU! “Zatekli ste me sada, Rada Đuričin je bila najnasmejanija osoba koju sam poznavao” OGLASIO SE PREDSEDNIK VLADE SRBIJE! Saučešće Vučevića povodom smrti Bore Đorđevića i Rade Đuričin

Ovo su SVE ŽENE BORE ČORBE! Prvoj je posvetio jedan od NAJVEĆIH HITOVA! Od druge i treće je bio DVE DECENIJE STARIJI!

Objavio: RHT
04/09/2024 12:06 PM

Ovo su SVE ŽENE BORE ČORBE!

Borisav Đorđević umro je u 72. godini u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Muzičar je ostvario brojne uspehe u bendovima u kojima je nastupao, ali svakako najveći u Ribljoj čorbi.

Hitovi poput “Pogledaj dom svoj anđele”, “Dva dinara druže”, “Dobro jutro”, “Kad sam bio mlad” ostavile su neizbrisiv trag u muzici sa ovih prostora.

Njegov ljubavni život izazivao je pažnju javnosti. Pevač je dozirano govorio o istom, a ono što je poznato je da se ženio tri puta.

Ovo su SVE ŽENE BORE ČORBE!

Prva supruga Bore Đorđevića Dragana bila je njegova muza i za pisanje pesama. Tačnije, kada ga je jednom posetila na turneji, morali su da se rastanu. Otišla je na aerodrom, a Đorđević je napisao pesmu “Avionu slomiću ti krila” koja je postala veliki hit.

Dragana je imala ćerku iz prvog braka, Tamaru, koju je Bora prihvatio kao svoju. Međutim, ona je rodila Bori sina Borisa.

Posle razvoda, mediji su pisali kako je Dragana prolazila kroz težak period. Ona je okočala život 2007. godine, a navodilo se kako je izvršila suicid.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Druga i treća MLAĐE OD NJEGA DVE DECENIJE

Bora je upoznao 26 godina mlađu Aleksandru koja je živela u Čikagu. Đorđević nije govorio o njihovom braku koji je kratko trajao, ali je Aleksandra rekla po koju.

Istina je da smo se razveli. To nije ništa čudno, ljudi se razvode svakodnevno. Nema potrebe pričati više o tome. Bori želim sve najbolje i mnogo sreće sa novom devojkom”, tada je izjavila Aleksandra za Blic.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Roker je poslednje godine svog života proveo u Ljubljani, gde je živeo sa trećom suprugom Dubravkom Milaković. Razlika u godinama je takođe veća od 20.

U poslednjem intervjuu koji je dao za emisiju “Mira Adanja Polak – ekskluzivno”, opisao je njihovu ljubav.

Takođe, rekao je i kako joj je posvetio tetovažu.

To je, inače, slika sa koncerta, dok me je slušala zaneseno… To je još bilo dok me je slušala zaneseno… (smeh) Naravno, šalim se!”, izjavio je Đorđević u emisiji koja je snimana u Ljubljani.

Hypetv.rs V.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner