Background adbanner
calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CITY HYPE: Tužan dan za Srbiju: napustili su nas zauvek Bora Đorđević i Rada Đuričin. Crvenim tepihom ispred Sava Centra, prodefilovale brojne poznate ličnosti! Šokantni intervju Deniz Dame POMIRENJE ANELI I JANJUŠA!? Isplivali svi detalji, sada je sve jasno! “DOKTORKA MI JE UNIŠTILA MANEKENSKU KARIJERU!” Ekskluzivno! Dejana Živković: “Imala sam želju sve to da probam!”(VIDEO) Bora Čorba je napisao OVU PESMU za HOR ČAROLIJA! Mališanima je ostavio svoj PREPOZNATLJIV PEČAT! “Zauvek ćeš ostati u NAŠIM SRCIMA!” (VIDEO) NENAD OKANOVIĆ U ŠOKU! “Zatekli ste me sada, Rada Đuričin je bila najnasmejanija osoba koju sam poznavao” OGLASIO SE PREDSEDNIK VLADE SRBIJE! Saučešće Vučevića povodom smrti Bore Đorđevića i Rade Đuričin HAOS U VENECIJI! Devetominutne ovacije za gej ulogu Danijela Krejga! Lekari se BORILI ZA RADIN ŽIVOT PRE DVE GODINE! Evo od čega je BOLOVALA! SPREMITE SE! Najnovija vremenska prognoza RHMZ! Stižu pljuskovi sa grmljavinom! SUPRUG RADE ĐURIČIN bio je VELIKI NAUČNIK: Na sina je veoma PONOSNA, a ovo su DETALJI iz njene BIOGRAFIJE MOJ MALI SIN VUKAN ZNA NJEGOVE PESME, JER JE ZVEZDAŠ Vučić o smrti legende Bore Đorđevića: Nikada ga nećemo zaboraviti TUGA! Umrla glumica Rada Đuričin KO NE ŽELI DA SRBIJA UBRZANO NAPREDUJE? Predsednik KRATKO, ali jasno odgovorio svima koji ga hejtuju Ovo je SESTRA Bore Čorbe! Svi ste je gledali na TV-u i ČUVENA JE u svom poslu! PROVERITE SVOJE RAČUNE! Kreće isplata najavljenih 20.000 dinara DIRLJIVO! Od Bore Đorđevića se oprostila i CRVENA ZVEZDA! Njihove reči odzvanjaju MARAKANOM

“U poslednjoj PORUCI napisao mi je…” Muzičar SLOMLJEN posle SMRTI BORE ČORBE: Kad god sam bio u KRIZNIM SITUACIJAMA on se POJAVIO!”

Objavio: RHT
04/09/2024 9:52 AM

Muzičar SLOMLJEN posle SMRTI BORE ČORBE

Zoran Dašić Daša, muzičar grupe “Legende” oglasio se za medije zbog jako tužnih vesti koje su stigle ovog jutra.

Foto Antonio Ahel/ATAImages

Potresen je zbog smrti njegovog prijatelja Bore Đorđevića.

“Pre pola sata su mi javili tužnu vest, čim sam se probudio. Bora je bio veliki deo mog života. Nama je 50 godina bukvalno praktično život bio isprepleten. Sretali smo se, sarađivali i ako je neko bio moj zaštitnik i anđeo čuvar, to je bio Bora. Kad god sam bio u nekim kriznim situacijama, što poslovnim, što privatnim, on se jednostavno bio pojavio”, izjavio je Dašić. 

Muzičar SLOMLJEN posle SMRTI BORE ČORBE

“Poslednji put smo se videli pre 2-3 meseca, više smo se čuli telefonom, jer je on bio u Ljubljani. Gledam sad njegovu poslednju poruku koja mi je ostala od njega, jer sam i ja imao neka zdravstvena ispitivanja. Napisao mi je: ‘Čuvaj se kume!‘ On je meni to napisao, a i sam je bio jako loše. Znao sam ja da je on već dugo bio poprilično načet, ali to je život. Nadao sam se da će nam biti gost na koncertu u Sava Centru u novembru jer je on od prvog dana sa nama, ali eto”, ispričao je Daša za Kurir.

Foto: ATA Images

O Bori Đorđeviću

Muzičar je karijeru započeo u grupama Rani mraz i Suncokreti.

Ipak, najveći uspeh ostavio je u Ribljoj čorbi, gde je snimio na desetine hitova. “Pogledaj dom svoj anđele”, “Amsterdam”, “Dva dinara druže”, “Avionu slomiću ti krila”, samo su neke od brojnih pesama koje slušaju sve generacije.

Postao je jedan od najkontroverznijih muzičara u Jugoslaviji koga su mnogo poštovali.

Foto Antonio Ahel/ATAImages

 Ženio se tri puta, prvi put sa Draganom Đorđević, koja mu je rodila sina Borisa. Potom je bio oženjen izvesnom Alekandrom. Međutim, pravu sreću pronašao je kraj Dubravke, koja je bila sa njim do smrti.

Usled narušenog zdravstvenog stanja boravio je u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani. Imao je hronično opstruktivnu bolest pluća.

Hypetv.rs V.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner