Background adbanner
calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STIGLI MLADENCI! Trudna Jovana i Bogdan BLISTAJU OD SREĆE! Misica u beloj raskošnoj venčanici ostavlja bez daha! (FOTO) Obrazovan, plemenit, jedinac iz radničke porodice: Saša Mirković uspeo ono što mnogi nisu PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA PETAK 06. AVGUST! Ne propustite emisiju SHOWBLIZ od 21 čas! ĆERKA SREJOVIĆA STIGLA NA VENČANJE! Poput princeze očarala u belom, u ruci nosi čak i poklon za mladence (FOTO) “IMALA SAM 202 KILOGRAMA! SMRŠALA SAM 100!” Prvo pojavljivanje Kiki Star posle medijske ilegale “HRANA me umalo NIJE UBILA zbog DEPRESIJE!” NELE KARAJLIĆ OTVORIO DUŠU KOD SNEŽANE DAKIĆ! Njegova ispovest u “Sada i ovde” nikoga neće ostaviti ravnodušnim “MISLIO SAM DA OVAJ DAN NEĆU DOŽIVETI!” Kristijan Golubović zakasnio na venčanje sina, pa progovorio o snajki, evo kako je zove! (FOTO) “ŽIVEĆEŠ VEČNO, SRBINE MOJ!” Baja Mali Knindža se dirljivom porukom oprostio od Bore Đorđevića Gledajte NOVU EMISIJU NA HYPE TV – KAFANA NA BALKANU! Evo šta vas očekuje u NEDELJU (VIDEO) PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO VIDEO PORUKOM, SRBIJA NA NOGAMA: “Kada ti put napravim, da se ženiš!” (VIDEO) “NORA I JA SMO GOTOVE” Aneli Ahmić grca u suzama! EVO KADA ĆE BITI SAHRANA BORE ČORBE! Gradonačelnik Čačka progovorio, otkrio i detalje oko poslednjeg ispraćaja rok legende! “Najveću TREMU sam imao kada sam NASTUPAO SA ACOM LUKASOM!” Saša Matić o POČECIMA KARIJERE (VIDEO) VENČANJE JOVANE MISICE I BOGDANA SREJOVIĆA! Sve je spremno za gala slavlje, Hype TV na mestu događaja! (FOTO/VIDEO) CITY HYPE! Dragana Mirković predvidela veliki uspeh dueta “Sad i Zauvek”! Otkrivamo ko je NAJBAHATIJI MOMAK SA JAVNE SCENE! (VIDEO) ALEKSANDAR VUČIĆ U OSEČINI! Predsednik Srbije poručio: “Nudimo subvencije do 50 odsto u prehrambenoj i prerađivačkoj industriji”

“Tužna vest me je ZATEKLA NA PUTU…” SESTRA Bore Čorbe se OGLASILA: Kad odeš gore, nemoj gledati dole!

Objavio: RHT
05/09/2024 11:58 AM

SESTRA Bore Čorbe se OGLASILA

Smrt Borisava Đorđevića pogodila je naciju, a sada je poslednju reč o umetniku rekla njegova rođaka.

Foto: Antonio Ahel ATA Images

Najpoznatija etno pevačica Biljana Krstić je rokerova rođaka, a opisala je kako je primila poslednje informacije.

“Tužna vest me je zatekla na putu kroz Makedoniju.… Ovih dana imala sam nadu da ce se mozda desiti čudo, kako si mi u poslednjoj poruci napisao“, napisala je Biljana, koja je podelila pismo izvesnog Ivana.

Foto Marija Mladjen/ATAImages

“Teško je. Uvek je teško kada ode pesnik. Radio si šta god si hteo. Niko nije mogao da ti zabrani. Pi**o si uz vetar. Nadam se da ćeš se napiti i pevati na sopstvenoj sahrani. Znao si da ovaj život ima krupan nedostatak, jer koliko god da traje, uvek bude kratak.”

SESTRA Bore Čorbe se OGLASILA

Printscreen Instagram krsticbilja

“Želim ti da gore negde, u stvari, nisu licemeri i go*nari. Da ima neka reka i pored nje lepa trava meka, da sunce izlazi i zalazi. A da svanuća budu bar upola lepa kao ona iznad crkve Sv. Marka. A mi, što smo još tu, dok budemo tražili odgovor na pitanje da li je ljudski rod zaslužio Nojev brod. Gradićemo svojm mali svet i oko njega kineski zid”, napisano je.

“I opet se nadam, druže, da ulaz u neki bolji i pravedniji svet, ne košta više od dva dinara. I kad odeš gore, nemoj više gledati dole. Jer videćeš prizore potresne”, zaključeno je u pismu, a poslednji stihovi su se odnosili na pesmu “Pogledaj dom svoj anđele”.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sahrana u SUBOTU

Podsetimo, Bora će biti sahranjen u rodnom Čačku na Centralnom groblju.

Izašla je i umrlica na kojoj možemo videti imena svih ožalošćenih, odnosno najbliže njegove ljude.

Bora Čorba karijeru je gradio u brojnim beogradskim i čačanskim grupama. Riblja čorba osnovana je 1978. godine, kada kreće najsjajniji period Borine karijere.

Muzičar je umro u bolnici u Ljubljani gde se borio sa teškom bolešću. Imao je hronično opstruktivnu bolest pluća i bio je priključen na respirator u Kliničko-bolničkom centru. Uz njega je do smrti bila supruga Dubravka, sa kojom je živeo u glavnom gradu Slovenije.

Hypetv.rs V.M

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner