Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“CELU NOĆ I JUTRO ANALIZIRAM SVE” Vučić o razgovorima o Kosovu i Metohiji JASNA PORUKA PREDSEDNIKA SRBIJE IZ NJUJORKA Vučić: Ko izgubi danas jednu godinu, izgubio je mnogo više godina napretka KIM KARDAŠIJAN IMA NEIZLEČIVU BOLEST? Starletu rigorozna dijeta koštala zdravlja, a razlog je BIZARAN ŠOK! EVO KOLIKO GODINA ZAPRAVO IMA HARIS DŽINOVIĆ! Otkriveno i koliko je stariji od Meline REŠILA DA SE POVUČE! Evo gde se nalazi Anita nakon raskida sa Anđelom, potpuno slomljena?! “SARAĐIVALI SU” SKANDAL! Otkriveno da je Britni Spirs povezana sa uhapšenim Didijem! OVO JE FINANSIJSKI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Škorpije će doživeti šok vesti, Device očekuju veliki troškovi SMRŠALA 65 KILOGRAMA I PODELILA SVE JAVNO! Bivša učesnica rijalitija imala 3 operacije, evo šta joj se desilo PAF DEDI ŽELI DA SVEDOČI NA SOPSTVENOM SUĐENJU?! Doneo šokantnu odluku nakon što je optužen za niz stravičnih zločina! SENIDAH REKLA, PA POREKLA! ISPLIVAO DOKAZ! Snimak gde pevačica peva na svadbi usijao društvene mreže! Evo kako uveseljava narodnu masu! (VIDEO) “SPOJILI SMO NESPOJIVO” Vučić o ogromnom uspehu Srbije u sedištu UN VIDEO KOJI JE RASPLAKAO REGION! Mladić prodavao limunadu u Knezu da bi zaradio za patike, a onda mu je prišao poznati Amerikanac! AVION SE SRUŠIO U JEZERO! Neviđena drama, ljudi zarobljeni pod vodom “IZOLACIJA JE MESTO GDE TE ODVEDU DA SE SMIRIŠ!” Izabela Alijoski otkrila kako izgleda OZLOGLAŠENA “IZOLACIJA” u rijalitiju “Produkcija ne može da te smiri i…” JOŠ JEDNA MISTERIOZNA PORUKA OSVANULA NA PROFILU ACE LUKASA! Pevač zbunio sve, pratioci u čudu! (VIDEO) “JELENA I UROŠ RAJAČIĆ SE NISU VIDELI NAKON RIJALITIJA! JA SAM SVEDOK! ON LAŽE!” Izabela Alijoski otkrila DETALJE

“Bolujem zbog toga što sam ga izgubila…” Ana se slomila pa kroz suze PRIZNALA DA VOLI ZVEZDANA (VIDEO)

Objavio: RHT
30/04/2023 10:30 AM

Ana Ćurčić se slomila, zaplakala pred svima, pa iznela svoje iskreno mišljenje o bivšem suprugu Zvezdanu Slavniću.

Foto: Printscreen Youtube

Htela sam da se obratim svima i da vam kažem da sam u mnogim situacijama shvatila i namerno pustila da vidim ko mi šta misli. Mislim da ste me potcenili, da ste me napravili u lošu ženu, smrada, go*no, ženu koja je izdala svog muškarca i za većinu vas me tako boli uvo i ne daj Bože da vas ponovo sretnem. Jedini čovek zbog kog sam ušla u ovu “Zadrugu” je čovek kog sam volela beskrajno i iskreno. Ono što smo mi prošli nemate blage veze s mozgom, samo vas slušam. Volela sam ga najviše na svetu i iskreno da vam kažem da itekako bolujem, baš bolujem. On je rekao da je ostavio dušu tamo gde je ostavio, mislim da se duša ne ostavlja tek tako. Bolujem zbog toga što sam izgubila svog najboljeg prijatelja kog sam imala i kakav god da je bio naš život, bio je naš. Želim da kažem da sam kao povređena i izdana žena, jedna bol i žao mi je zbog nas. Nijednu svoju suzu nisam slagala, nijedno svoje ponašanje nisam slagala, kao što i sada radim. Žao mi je njega, mene, moje i njegove porodice. Ono kako smo se on i ja voleli i živeli, nikada neću dozvoliti da se nešto čuje ovde, što smo rekli, rekli smo. Da li bi prišla da mu izmerim temperaturu?! Da, bih. Da li bih skočila kada mu je loše?! Da skočila bih. Hvala vam što ste osudili sve ovo ovde. Jedina stvar o kojoj sam ja razmišljala kada sam ulazila je kako će on da bude kada me bude video ovde, sve ostalo je iz besa. Da me pitate da li mi smeta ovo sve?! Da smeta mi. Kako ću da spavam sa njih dve u sobi?! Jako teško. Zvezdan me jako dobro poznaje, čak mi je jako krivo što me je u mnogim situacijama stao uz sve vas i meni predstavio da sam ja sve ono što vi mislite, a zna šta sam – pričala je Ana kroz suze, te se osvrnula na Maju:

-Majo, nemam zaista šta da pričam o tebi, nju šaljem – dodala je Ana.

-Ja sam znala da je ovo istina. Mislim da je sve ovo nadošlo zbog reči, pa stigne griža savesti. Kada kaže da nikada neće dozvoliti da slušamo loše stvari, ne znam šta više može da se čuje lošije od onoga što smo čuli. Mislim da je ovo pravo stanje, pravo mišljenje i moje mišljenje je da i dalje ima emociju – rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner