Background adbanner
calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BOLNICE SU ODBIJALE DA ME OPERIŠU I SPASU MI ŽIVOT! Nikome nije jasno KAKO SAM JOŠ UVEK ŽIVA!” Uznemirujuća ispovest mlade mame Marije Dimić koja je prošla PAKAO na POROĐAJU (PREMIJERA) “TO NIJE DOKTOR, TO JE ŽIVOTINJA! Zbog njegove GREŠKE, ja više NE MOGU PRIRODNO DA RODIM!” Marija Dimić skupila hrabrost, pa progovorila o HORORU koji je doživela tokom POROĐAJA! “NE ZNAM KAKO NISAM UMRLA OD SEPSE!” Marija Dimić: “Lekari su govorili da je sve u redu i da se ČISTI MATERICA!” ŽENA SERGEJA TRIFUNOVIĆA ZASIJALA! U savršeno uklopljenom stajlingu na crvenom tepihu IZDOMINIRALA! (FOTO) HARIS NA CRVENOM TEPIHU SVE ODUVAO! Evo šta je imao da poruči! Melina ima da poludi kada sazna DRAGANA MIRKOVIĆ ZASENILA SVE POJAVOM! Prošetala crvenim tepihom i istakla: “Zaljubljenik sam u ljude i svoju muziku” BUKTI RAT U NAJAVI! “ANELI IMA USNE KAO PAVIJAN!” Deniz žestoko isprozivala rijaliti učesnice, pa NEUMORNO nabrajala njihove “MANE” DANIJELA DIMTROVSKA OD KOJE ZASTAJE DAH! Grmi posle razvoda, o njenoj lepoti svi pričaju (FOTO) POZNATI NA CRVENOM TEPIHU! Sve puca od glamura i sjaja, evo ko se sve zasenio, Hype TV na licu mesta! (FOTO) “PRONAĐEN JE MRTAV”Anabelina priča ledi krv u žilama! Pevačica iznela potresne detalje (HYPE PAPARAZZO) GASTTOZZ NA ŠTAKAMA! Ekskluzivni snimci nakon preloma noge (VIDEO) VRELI KADROVI, PEVAČICA SE SKINULA SVE PUCA! Bujne grudi i obline od kojih zastaje dah (FOTO) RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Šok objava, ne liči na sebe:”Usne dve linije, a jagodice nema”(FOTO) “U SEDMOM MESECU TRUDNOĆE DOLAZE DA TE HAPSE ZBOG KRIMINALNIH RADNJI” Asmin izneo stravične optužbe na Anelin račun, SKANDAL HYPE TV PROGRAM ZA SREDU, 04. SEPTEMBAR! Nela Vidaković ekskluzivno u emisiji “Pretres” sa Stefanom Usiljaninom! “MOJI DEČACI GLEDAJU KAKO TREBA BITI NASILAN PREMA ŽENI” Mirjana Milenković o životu sa NARCISOIDNIM čovekom

ŠOK TRANSFORMACIJA BOKIJA 13! Slika koja je napravila pravu pometnju na društvenim mrežama! (FOTO)

Objavio: RHT
22/08/2024 2:59 PM

ŠOK TRANSFORMACIJA BOKIJA 13!

Bojan Jovanovski, poznatiji pod pseudonimom Boki 13, prepoznatljiv je po svom specifičnom stilu, a nekada je izgledao potpuno drugačije.

Foto: printscreen/tik tok Daniel Nikolovski

Naime, Boki je, otkako je poznat javnosti, prošao kroz nekoliko faza menjanja izgleda, pa i boje i dužine svoje kose. Neki su osporavali njegov izgled, pljuvali ga i kinjili, dok je bilo i onih koji su poštovali sve što radi na sebi. I kako brine o svom izgledu. Naročito posle napuštanja zatvora gde je služio devetogodišnju kaznu na koju je osuđen u slučaju “Reket”.

Osim što je drastično smršao jer je tokom trogodišnjueg boravka u zatvoru imao veoma ozbiljnu operaciju, gde mu je odstranjeno 90 odsto želuca. Jovanovski je imao samo 15% mogućnosti da preživi. Sada kada je na slobodi, Boki 13 se retko pojavljuje u javnosti. A sada je isplivala slika iz jednog frizerskog salona, gde je Jovanovski odlučio da promeni svoju frizuru.

Foto: printscreen/tik tok Daniel Nikolovski

Kako možemo da vidimo na slikama koje su se pojavile na jednom tiktok nalogu, on je pustio kosu. Ofarbao se u biserno plavu, a gornji deo je kako se vidi uradio kao lagani “minival”.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner