Background adbanner
calendar

Sreda 18. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TV ZA SUTRA, 19. SEPTEMBAR 2024. GODINE! Pevačica Olja Karleuša iznosi sve KARTE NA STO! OTKAZANI KONCERTI GOCE LAZAREVIĆ U Nišu i Čačku! Otkriveni NAVODNI RAZLOZI, a svi znaju ISTINU! “MONSTRUM JE MALA REČ” TRUDNA Milica objavila PRIVATNE PORUKE sa Terzom nakon JAVNE PREVARE JANJUŠ JAVNO REKAO DA MU BRAT IMA TUMOR! Nakon što je objavio rezultate, otkrio da li ulazi u rijaliti! (FOTO) SERGEJ TRIFUNOVIĆ PONOVO UHAPŠEN?! Glumca privela splitska policija nakon što je napustio sud! Evo šta se desilo! PRETI KATASTROFA ZBOG MOGUĆIH POPLAVA! Na snazi je najveći stepen uzbune! Gradonačelnik izdao poziv građanima EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV: OGLASILA SE SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA: “Do sad smo bili u MUP-u…” MIROSLAV ILIĆ I NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPEVALI ZAJEDNO! Ovako je izgledao susret dve velike zvezde! (VIDEO) MEGA IZNENAĐENJE! Dve muzičke zvezde ukrštaju glasove! Saša Mirković najavio DUET Lukasa i Mire Škorić OGLASIO SE ĐOVANI BAJRAMOVIĆ NAKON HAPŠENJA! Pevač ne krije da je imao veze sa nedozvoljenim supstancama! OPERISAN SAMIR RAMOVIĆ: Poznato stanje bivšeg učesnika! Najbliži se oglasili KO IMA 40 GODINA STAŽA DOBIJAĆE PUNU STAROSNU PENZIJU? Ukidaju se penali za privremeno penzionisanje?! “On je VELIKI PREVARANT I NARKOMAN!” Poznati pevači OSULI PALJBU po uhapšenom Đovaniju! (VIDEO) CITY HYPE! Dragica Zlatić priznala ko joj je simpatičan sa javne scene! Ivan Gavrilović nikad iskrenije o Desingerici! Mara Carica priželjkuje da stane na ludi kamen! (video) PRONAĐENA BOMBA KOD SKUPŠTINE SRBIJE! Teška oko 250 kilograma – na licu mesta hitne službe PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA NA RADNOM RUČKU! Ursula fon der Lajen je pozvala lidere Zapadnog Balkana u Brisel

“NEDOZVOLJENE SUPSTANCE! TATA JOJ KRADE…” Bojana Pavlović za HYPE TV URNISALA Slađu Poršelinu: “Prati stope Aneli koferuše”

Objavio: RHT
18/09/2024 12:11 PM

“NEDOZVOLJENE SUPSTANCE! TATA JOJ KRADE…” Bojana Pavlović za HYPE TV URNISALA Slađu Poršelinu: “Prati stope Aneli koferuše”

Bojana Pavlović, bivša rijaliti učesnica pre godinu dana se pojavila na javnoj sceni. A svoju publiku ubrzo je stekla kada je počela jasno da izražava svoj stav u medijima. Njena životna priča ganula je sve i ubrzo se istakla van okvira rijalitija. Međutim sa fan bazom, stvorila se i baza “hejtera”.

Foto:instagram/bojana_pavlovic7/yt:zadruga

Njeno pojavljivanje u medijima nikada ne ostane bez reakcije a sada se oglasila na društvenoj mreži Instagram te izazvala haos objavom o Slađani Lazić, samozvanoj “Poršelini”.

Nedozvoljene supstance

Foto:instagram:bojana_pavlovic7

Vikendice na iznajmljivanje nisu u posedu Slađe Lazoline. Lažno predstavljanje! Lažni život i “luksuz”. Nedozvoljene supstance”., napisala je Bojana u objavi i time najavila haos i raskrinkavanje.

Foto:instagram:bojana_pavlovic7

EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV

Bojana Pavlović se oglasila za portal Hypetv.rs te prokomentarisala ovu objavu. Nas je zanimalo da nam kaže malo više o detaljima i njenim saznanjima:

Inspektor Pavlović na delu:
Tata joj krade sa dečijeg rođendana viski, a pričaju kako su neki ljudi koji žive luksuznim životom. Ćerka podržava tatu što je švaler, a tatica podržava ćerku da se oblači jeftino i promiskuitetno. Lažnjaci, sramota ih je sto su poreklom iz Užica. Pa Lazolina prati stope svoje drugarice iz rijalitija Aneli koferuše kako bi predstavila lažni život koji ne živi iznajmljivanjem vikendice i predstavljanjem kao da je u posedu iste.
”, rekla je Bojana za portal redakcije HYPE.

BONUS VIDEO

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner