Background adbanner
calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAVLJE U PORODICI ĐOKOVIĆ! Čestitke stižu sa svih strana (FOTO) MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) ANĐELA JOVANOVIĆ SE SKINULA U KUPAĆI! Glumica pokazala trudnički stomak, pa oduševila pratioce! (FOTO) IZNELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvek” CITY HYPE: Barbara Bobak priznala da joj mnogi nisu dozvolili da prepeva njihove pesme! Nada Macura oduševljena sa Majom Marinković i Aneli! HYPETV PROGRAM ZA ČETVRTAK 18. JUL 2024! Pogledajte emisiju “Mlin sa Memom”! OVO JE NAJPOVOLJNIJI KAFIĆ U GRČKOJ! Kafa košta svega 1,5 evra, a iznenadiće vas i cena ležaljki! ŽENA DARKA LAZIĆA POKAZA KAKO UŽIVA U TRUDNOĆI! Stomačić u prvom planu, a evo ko joj pravi društvo! (FOTO) MUP IZDAO HITNO UPOZORENJE GRAĐANIMA! Ovo su zvanična uputstva za postupanje tokom vreućine! Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi CELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) BALKAN GORI! Pakao na zemlji zahvatio čitav stari kontinent, evo do kada će trajati! NAGLI SKOK: Beograd sledeće nedelje hladniji za 15 stepeni?! “IMAMO NOJA!” Adaktarovi pokazali ultrazvuk bebe, pa komentarisanjem snimka usijali društvene mreže! ISPLIVALA PRIVATNA PREPISKA! Anđela PLJUVALA Bojanu, da bi se DODVORILA RODITELJIMA?! “ONA TREBA DA IZNAJMI STAN, A JA DA ZALOŽIM MOJ I MAMIN NAKIT” U POJEDINIM DELOVIMA SRBIJE VEĆ PLJUŠTI! Udaraju gromovi, a u nekim delovima je i dalje 41 stepen

“BOJANA ME OSTAVILA NA SPAVANJU I POBEGLA!” Anđela Šparavalo iznela sav prljav veš: DOŽIVELA SAM NERVNI SLOM, LUPALA GLAVOM O ZID!

Objavio: RHT
17/07/2024 11:11 AM

BOJANA ME OSTAVILA NA SPAVANJU I POBEGLA

Anđela Šparavalo ovih dana prolazi kroz pakao zbog turbulentne veze sa Bojanom Pavlović.

Foto Printscreen Instagram _spakii

Zbog gej veze ratuje sa porodicom, a posle rijalitija je prvo prespavala kod drugarice.

Ipak, vratila se u porodičnu kuću, a potom je pratiocima na Instagramu opisala šta joj je devojka uradila.

 Posle žurke u apartmanu je počela ponovo da me vređa, da sam ovakva, da sam onakva. Htela je sve da prebaci na mene. Sve njeno i za celu njenu priču htela je da okrivi mene, optužila me je da sam ja igrala rijaliti i svašta nešto… Na to sam joj ja rekla da sam zbog nje otišla od porodice, doživela sam nervni slom, počela da plačem i lupam rukom o zid. Nisam mogla da verujem šta mi ona priča“, izjavila je Anđela. Nastavila je da iznosi šokantne detalje o Bojani.

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo Foto ATAImages

BOJANA ME OSTAVILA NA SPAVANJU I POBEGLA!

“Nakon toga mi je rekla da nema poverenje u mene i da će ga verovatno stvoriti, izvinila mi se, a onda mi rekla da idemo tri dana na selo kod njene sestre da se ona odmori. Apsolutno mislim da je sve vreme igrala rijaliti sa mnom i da sam ja izmanipulisana – vidno potresena je bila Šparavalo.

Foto Printscreen Instagram _spakii

“Vidi se ko je FOLIRANT”

– Sad se videlo ko je zapravo folirant i ko se čijim emocijama igrao. Otišla je s drugom dok sam ja spavala. Ostavila me je na spavanju i pokazala da je ne zanimam, pobegla je od mene. Dok smo bile unutra, pričala mi je ispod prekrivača da pričam loše o mojoj porodici. Kao i da će ona stati uz mene. Sve je to radila da bi igrala rijaliti, upetljala je mene i porodicu i na kraju me ostavila”, izjavila je Anđela.

Njih dve su se prethodno žestoko posvađale na žurki i to pred kamerama.

Foto Printscreen Instagram _spakii

Podsetimo, pre nekoliko meseci su Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović stupile u vezu. Anđelinini roditelji su burno reagovali ne prihvatavši izbor njene ćerke. Govorili su i da ona nikako nije lezbejka.

Po izlasku iz rijalitija, Anđela je rekla i kako joj je otac pretio da će je ubiti.

Sa druge strane, Pavlovićeva je otkrila i da će tužiti Anđeline roditelje.

– Sa njenom porodicom možemo samo na sudu da se vidimo. Naš odnos nikada nije zavisio od njene porodice. To su neki odnosi bolesni, poremećeni i monstruozni. Oni su govorili kako sam ja ovakva i onakva, a ja sam stala uz njihovo dete kada niko nije i branila je, a tek ću da vidim šta i kako. Spremiću im takvu tužbu, da ću im uzeti sve pare, koje ću kasnije dati u humanitarne svrhe“, ispričala je Bojana za medije.

Hypetv.rs/V.M.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner