Background adbanner
Background adbanner

Bojana i Mirko zbog svađe nisu došli kod Anastasije na rođendan!

Objavio: RHT
27/05/2021 2:14 PM

Bojana Rodić i Mirko Šijan nisu prisustvovali proslavi rođendana Anstasije Ražnatović. Kako saznajemo njih dvoje su u svađi, pa zbog toga nisu došli na slavlje, na koje su bili pozvani.

Mirko Šijan i Bojana Rodić – Foto:Printscreen Instagram


“Bojana se naljutila na Mirka, svađali si su i pale su teške reči. Plakala je ceo dan i nije želela da ode na proslavu, iako je sestra Bogdana molila da krene. Drmaju je hormoni, sada je u sedmom mesecu trudnoće i kako se bliži porođaj sve je nervoznija. Mirko je molio da se pomire i zajedno krenu, ali ona je ostala pri svom stavu i izvinila se Anastasiji što neće doći”, kaže izvor.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x