Background adbanner
Background adbanner

BOGATI GLEDAJU U ZVEZDE! Jugoslav Karić se ne odvaja od lepe splićanke

Objavio: RHT
06/04/2021 1:00 PM

Biznismen Jugoslav Karić nakon razvoda od Elene Karaman navodno je u vezi da nekadašnjom misicom Hrvatske Barbarom Ljilak.

Barbara Ljlak-Foto:Printscreen Instagram

Iako je ona demantovala ljubavnu vezu sa biznismenom, ponovo se pokazalo da gde ima dima ima i vatre, pa više nema sumnje da između Barbare i Jugoslava postoji neka “tajna veza”.

Kako izvor tvrdi,  lepa Splićanka posetila je prošle nedelje Beograd, kako bi neko vreme provela sa sveže razvedenim Jugoslavom, koji prema njoj očigledno gaji simpatije. Pa ipak, njihov susret nije se završio samo na prijateljskom druženju.

Kako se navodi, Barbara i Jugoslav zajedno posetili astrologa, a pretpostvalja se da je jedno od pitanja, koje su mu postavili bilo i kakvi su izgledi za uspeh njihovog emotivnog odnosa. Još nije poznato da li su paru zvezde naklonjene, ali, sudeći po njihovoj bliskosti, čini se da je samo pitanje trenutka kada će vezu i javno potvrditi.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x