Background adbanner
Background adbanner

Boba Živojinović otvoreno o svom poznanstvu sa princezom Dajanom! “Ponosan sam što sam je poznavao”!

Objavio: RHT
01/09/2021 8:31 AM

Juče se navršilo 24 godine od smrti princeze Dajane. Uprkos godinama koje su prošle, uspomena na nju ne bledi, a njena porodica se trudi da svaki važan datum obeleži na poseban način. Ono što malo ko zna jeste da je britanska princeza bila velika prijateljica našeg proslavljenog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića.

Slobodan Boba Živojinović-Foto:Printscreen

Naš proslavljeni sportista je jednom prilikom priznao da je imao čast da upozna Lejdi Dajanu 1987. godine neposredno pred početak „Vimbldona“ i da je ona bila njegov verni navijač.

– Navijala je za mene sa tribina, iako je kraljevska porodica imala VIP ložu. Velika je stvar kad na meč dođe da te bodri osoba poput nje – ispričao je Živojinović i istakao da su oni bili dobri prijatelji:

– Bila je predivna žena, njena veličina bila je u tome što je normalno komunicirala sa svima. Naši dugački razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj deci. Filip je godište njenog mlađeg sina Harija, pa su nam uglavnom to bile teme. Filip ju je i upoznao. Kada sam mu rekao da je to princeza, ništa mu nije bilo jasno. On je, kao svako dete, princeze zamišljao poput likova iz bajki, u dugačkim raskošnim haljinama.

Slobodan Boba Živojinović i princeza Dajana-Foto:Printscreen

Sećanje na princezu završio je rečenicom: “Ponosan sam što sam je poznavao”.

Podsetimo, sinovi princeze Dajane su povodom njenog 60. rođendana još 2017. godine poručili statuu u prirodnoj veličini koja je 1. jula ove godine bila postavljena u vrtu Kesingtonske palate.

Izvor: ALO/HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x