Background adbanner
Background adbanner

Blogerka Zorana Jovanović po drugi put odradila grudi, jer prvim uvećanjem nije bila zadovoljna! (FOTO)

Objavio: RHT
28/07/2021 11:13 AM

Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno je drugi put uradila silikone u grudima, jer nije bila zadovoljna kako je sve izgledalo nakon prve operacije.

Zorana Jovanović Zorannah-Foto:Printscreen Instagram

Zorani se sada očigledno dopadaju njene grudi, pa je bez problema pozirala u toplesu i pokazala čime raspolaže.

Blogerka je se fotografisala samo u donjem delu bikinija, dok gore nije ništa imala na sebi, a kako nije želela previše da otkrije, grudi je “skrivala” rukama.

Zorannah je zauzela brutalnu pozu s boka, tako da se na fotografiji pored grudi, vidi i njena zadnjica u tanga bikiniju.

“Vau”, “Goriš”, “Ovo je njeno najprovokativnije izdanje”, “Au! Šta nam radiš”, “Bomba”, “Imaš šta i da pokažeš”“Prezgodna”, neki su od komentara.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x