Background adbanner
Background adbanner

BLOGERKA OPET ŠOKIRA! Mene može da radi samo moćan muškarac koji dobro izgleda! (VIDEO)

Objavio: RHT
19/04/2021 10:00 AM

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah opet je javno komentarisala muško-ženske odnose, iako se pre nekoliko godina zbog svojih stavova našla na osudu brojnih pratilaca.

Zorana Jovanović Zorannah-Foto:Printscreen Instagram

Ona je na televiziji Hype, na pitanje voditelja u emisiji “Rendez-vous sa Milovanom”, sa kojim bi tipom muškarca pre bila u vezi, svojim odgovorom zaprepastila javnost.

– Da li bi pre bila sa miškarcem koji je materijalno nestabilan za neke tvoje kriterijume, ali da te čuva kao malo vode na dlanu ili sa muškarcem koji ispunjava sve što se tiče ponašanja ali da nije bogat? – upitao je voditelj, a ona je kao iz top aodgovorila:

– Odgovor je vrlo jednostavan – ni sa jednim ni sa drugim, zato što mene muškarac mora da radi, da bih ja bila sa njim, a da bi me radio mora da bude uspešan i moćan i mora da dobro izgleda. A onda sve ostalo, pa i da me drži kao malo vode na dlanu. Ako me on ne radi na sve moguće načine i ako ja nisam luda, mene to ne drži. Ja sam onda ili otišla sa nekim drugim ili sam otišla za nekim drugim. Mene muško mora da radi, imam neku tu svoju listu od 16. godine, kako taj neko mora da izgleda i šta sve mora da ima – rekla je Jovanovićeva.

– Ja od svog života neću da se odreknem, a da izdržavam nekog, to mi je užas. Žena da izdržava muškarca, malo mi je… štagod… Da se odreknem svojih putovanja i stvari neću, hoću da neko ide sa mnom levo-desno, gde god mi se ide – završila je ona.

Ona je premijerno i otvoreno odgovarala na izuzetno intrigantna pitanja Milovana, a šta je sve izjavila pogledajte u videu:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x