Background adbanner
calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLE GODINU DANA! “Nije smela da me pogleda, bila sam prilično besna” (VIDEO) NE PRESTAJE SKANDALOZNO PONAŠANJE U RIJALITIJU! Udarac u oko! JEZIVI PRIZOR! “POMIRIĆEMO SE SAMO AKO…!” DIREKTNO IZ SUDNICE! Ana Ćurčić postavila JEDAN USLOV Mileni Kačavendi! “Uvek rado posetim Baščaršiju”: Saša Mirković se javio iz Sarajeva sa najbližim saradnicima (FOTO) VUČIĆ DANAS PUTUJE U DUBROVNIK! Na Samitu Ukrajina – jugoistočna Evropa PODIGNUT NAJVIŠI STEPEN BEZBEDNOSTI! (FOTO) ŠOK! Peđa Jovanović pevao pesmu Miroslava Ilica na NEMAČKOM! Evo kakve je reakcije izazvao! (VIDEO) VUČIĆ NAKON SASTANKA S KASANOFOM: Razmatrali smo ključna pitanja vezana za jačanje saradnje i evropske integracije zapadnog Balkana DARKO LAZIĆ IZVEO ĆERKU SRNU IZ PORODILIŠTA! Pevač se zbunio na trenutak pa promašio ulaz! Nastao haos na Dedinju!(FOTO) Kačavenda BEŽI OD MEDIJA posle ročišta u sudu sa Anom Ćurčić! MILENA KAČAVENDA I ANA ĆURČIĆ NA SUDU! HYPE TV NA LICU MESTA! JOVANA PAJIĆ O KRAHU BRAKA: “Bila sam svesna da venem pored tog čoveka” TERZA BEZ BLAMA CELE NOĆI GUŽVAO SOFIJI POSTELJU! Intimne scene koje je Milica morala da gleda! ŠOK! (FOTO) SAOBRAĆAJNA NESREĆA U CENTRU BEOGRADA! Saobraćaj u blagom zastoju! Hype TV na licu mesta (FOTO) VREME DANAS! U Srbiji mogući lokalni kratkotrajni pljuskovi! Temperatura do 26 stepeni MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU:”Sve je to zbog stresa” MARIJA KULIĆ BESNA NA MILJANINU ODLUKU! Hitno se oglasila pa poručila: “Slobodno čupaj, vređaj, pljuj, šutiraj, preti… uživaćemo u tome”

Bliznakinje dele sve, čak i verenika: “Želimo da nas oplodi u isto vreme, to je dupla ljubav..” FOTO

Objavio: RHT
29/07/2023 1:30 PM

Verene su za Bena, a “najveća prepreka” su zakoni o braku u Australiji koji ih koče u tome da ozvaniče svoju neobičnu zajednicu.

Foto: Printscreen Instagram

Identične bliznakinje Ana i Lusi Dećinkve (35) iz Australije dele sve, uključujući i svog verenika i tvrde da su najidentičnije bliznakinje na svetu. One mere svoju hranu na jednake delove, jedu u isto vreme, čak spavaju i tuširaju se zajedno. Uradile su iste estetske intervencije i nose identičnu odeću kako bi razlika između njih bila što manje primetna, a sada pokušavaju da istovremeno zatrudne sa svojim verenikom Benom.

Ana i Lusi govore istovremeno i koriste svaku priliku da završe jedna drugoj rečenicu.

“Mi samo mislimo da smo jedna osoba”, rekle su bliznakinje.

One su počele da se viđaju sa Benom pre 11 godina, kada je počeo obema da šalje poruke. Složile su se da izlaze sa njim istovremeno, jer je Ben shvatio koliko su povezane i nije želeo da ih razdvaja, za razliku od muškaraca sa kojima su se ranije viđale.

“Deljenje dečka za nas je potpuno normalno da se ne bismo razdvajale ni u jednom momentu. U ovom odnosu nema ljubomore, jer ako Ben poljubi Anu poljubiće i mene”, rekla je Lusi.

One su, takođe otkrile kako izgledaju njihovi intimni odnosi.

“Ben uvek ugađa obema. Ukoliko nešto u krevetu uradi jednoj, uradiće i drugoj”, rekle su bliznakinje.

Ove sestre su već neko vreme verene za Bena, a “najveća prepreka” su zakoni o braku u Australiji.

“To što nas koči jeste što ne možete da budete u braku sa dve osobe, a nadam se da će se to promeniti”, rekao je Ben.

Bliznakinje su šokirale gledaoce britanskog jutarnjeg programa “Dis morning” kada su rekle da žele istovremeno da zatrudne.

“Ne možemo da živimo jedna bez druge, ne možemo da budemo razdvojene… Ako je moguće želele bismo da u isto vreme zatrudnimo”, rekle su ove popularne sestre.

Voditelji emisije pitali su ih kako se Ben oseća, s obzirom na to da je njihova želja da ih obe oplodi u isto vreme, a njihov odgovor je bio smeh.

“To je dupla ljubav za Bena, on razume da moramo da budemo iste i moramo sve da radimo zajedno 24/7. Pronašlie smo šta smo tražile i veoma smo zahvalne što je Ben sa nama – zaključile su bliznakinje.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner