Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JOŠ DVA DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA! Pariz pod visokim merama bezbednosti! Đoković ne ide u olimpijsko selo već želi da bude izolovan?! (FOTO) RHMZ UPOZORAVA NA NEPOGODE! Popaljeni alarmi za celu Srbiju, na udaru i Beograd! “ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom OVA ĆETIRI DATUMA SU POSEBNA! Ako ste rođeni baš na taj dan u mesecu pratiće vas sreća “OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO) “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM” PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće SKANDALOZNO! KOMŠIJE DESINGERICE RAZVEZALE JEZIK:”Njegovu ženu je sramota” “CAR JE ALEKSANDRU OD PRVOG DANA SMATRAO PROSTITUTKOM!” Kristijan stao u odbranu Aleks: “Žao mi je nje i tog deteta! Promenila se” DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 24. JUL! Bika čekaju izazovi na poslu, Lav ima potrebu da dominira, a evo kome slede ljubavne turbulencije “ŠA JE NAVEO VANJU DA POBACI?!” Tara ŠOKIRA JAVNOST, isprozivala Anitu i Anđela: “Biće zajedno dok NE POTROŠE PARE!” “DAĆU MU PARE ZA ALIMENTACIJU! Dužnik sam mu” Brutalan odgovor Dejana Dragojevića na prozivke Filipa Cara (VIDEO) KADA DUGO SEDENJE POSTAJE OPASNO?! Posle ovoga nastaju posledice po SRCE i KIČMU “IZUD*RAĆU GA KAO MAGARCA” Kristijan Golubović BRUTALNO o Caru: “Moliće me da prestanem” NINA SENIČAR PODELILA INTIMNE TRENUTKE SA SINOM! Glumica se porodila pre 12 dana, a već se vratila radnim obavezama! (FOTO) “Vrlo brzo je bila dobro posle KIRETAŽE!” Ana Ćurčić smatra da je ANELI LAŽIRALA TRUDNOĆU: Evo šta kaže o Maji i Stanislavu (VIDEO)

Vreme je za ulepšavanje!

Objavio: RHT
17/04/2024 12:34 PM

Blefaroplastika!

Znate za Mommy Makeover – zatezanje stomaka, podizanje/povećanje grudi i liposukciju. Sada, nova generacija žena ide pod nož. Bori se protiv promena izazvanih još jednim velikim hormonalnim događajem u životu žene: menopauzom.

foto: printscreen/instagram/drmiloskovacevic/

Mnogi kažu da su 50-te – nove 30-te. To je zato što su mnoge žene do menopauze, itekako vodile racuna o sebi. Bile su u dvadesetim i tridesetim godinama, kada su botoks i fileri prvi put postali popularni. Decenijama su se negovale raznim drugim tretmanima. Ali čak i uz svu tu dobru negu, brza i akutna promena hormona tokom menopauze, učini svoje.

Prema Američkom društvu plastičnih hirurga (ASPS), operacija kapaka ili blefaroplastika, operacija koja uklanja višak kože sa gornjeg i/ili donjeg kapka, trenutno je vrhunska kozmetička operacija lica u SAD. Između 2019. i 2022. godine, broj izvršenih blefaroplastika skočio je 13 odsto.

Žene koje traže ono što zovemo ‘šminkerima menopauze’ još uvek su relativno mlade. One su svojim četrdesetim i pedesetim godinama. Ovo su žene koje još uvek žele da izgledaju najbolje što mogu. I one same primećuju prilično velike promene na koži. Zbog gubitka estrogena i naknadnog smanjenja kolagena. Obično prve regije koje se “rade” su oči i upravo kapci. Popularan je jako i jawline.

Ono što je bitno da napomenemo jeste da ne treba preterivati. Bore su odraz našeg života i kao takve treba ih umanjiti, ali ne sasvim otkloniti. Nekad je manje više, a ne gubimo autetičnost i prirodnu lepotu.

Na primer, sami ste, i imate ponovo vreme za sebe. Želite da se osećate samouverenije. Ali, plašite se da ne preterate. Rešenje je i ‘baby’ lifting lica. Izgledaćete osveženi, ali i dalje ste to – Vi.

Ali promene izazvane menopauzom mogu učiniti da izgledate umorno, a vaše lice ne odražava način na koji se osećate iznutra. Ovi manji hirurški zahvati vraćaju ženama njihovu magiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner