Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

BIVŠI ZADRUGAR PRIZNAO: ŽENE SU MI NUDILE NOVAC ZA SE*S!

Objavio: RHT
20/01/2023 10:00 AM

Bivši učesnik rijalitija Nikola Đorđević bio je gost emisije “Pretres” autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji. Kroz razgovor dotakli su se teme i nepristojnih ponuda.

Foto: HYPETV

Stefan Usiljanin: “Jel dobijaš nepristojne ponude na društvenim mrežama?”

Nikola Đorđević: “Na Instagramu da, ali ja na to nikada ne odgovaram, ne udjem, ne prihvatim poruku. Ma nude gluposti, ali svakako me to ne zanima. Nude neke novčane ponude.”

Stefan Usiljanin: “Jel su ti nudili nekada novac za seks?”

Nikola Đorđević: “Žene jesu, ali se nikada nisam prodavao za lovu, da jesam imao bi mnogo para sad”- kroz smeh je rekao Nikola.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner