Background adbanner
Background adbanner

BIVŠI VERENIK JELENE GAVRILOVIĆ JE SIN JUGOSLOVENSKE DIVE: Sada je u vezi sa ovom glumicom (FOTO)

Objavio: RHT
25/09/2022 8:00 PM

Jelena Gavrilović je jedna od naših najlepših glumica, a o njenom izabraniku se pišu samo lepi komentari, međutim, glumica je i pre njega imala jednu jako ozbiljnu vezu, koja se umesto brakom, završila raskidom.

FOTO: youtube

Ona je 2015. bila verena za montažera Stevana Marića, dok je on nakon toga otpočeo vezu sa ćerkom legendarnog glumca Predraga Ejdusa, Vanjom Ejdus. Vanja ima ćerku Sanu, koju je dobila u braku sa Ivanom Kostićem.

Inače, Ivan Kostić je arabista i islamolog, on je sin Stanislave Pešić, glumice koja se proslavila u Pozorištu u kući, a Jugoslavija ju je obožavala.

Vanja i Ivan su se razveli kad je Sana imala samo tri godine, a zanimljivo je da su se još kao deca poznavali, zahvaljujući svojim roditeljima.

-Pronašla sam sliku iz 1982. na kojoj moj brat Filip, Ivan i ja stojimo ispred jelke. To je stvarno neverovatno. Nisam ga videla od tada iako ga je moj brat često viđao. Kada sam ga srela na moru, odmah sam znala da je to ono pravo. Posle mesec dana počeli smo da živimo zajedno, posle tri smo se verili, a posle šest meseci smo se venčali ‒ pričala je Vanja u vreme ljubavi.

Vanja je sa bivšim suprugom ostala u prijateljskim odnosima, a inače i mala Sana je počela da se bavi glumom, pa smo tako imali prilike da je gledamo u filmu Nebesa i seriji Besa, gde je glumila ćerku Hani Selimović.

BONUS VIDEO:

Izvor: PulsOnline

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x