Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Bivši suprug Nataše Bekvalac doživeo saobraćajnu nezgodu!

Objavio: RHT
05/04/2021 7:00 PM

Nataša Bekvalac važi za jednu od najpopularnijih pop pevačica na ovim prostorima, a 20. godišnjicu bavljenja muzikom proslavila je u beogradskoj Areni, 14. februara 2020. godine.

Njene pesme postale su veliki hitovi, ali je javnost uvek intrigirao i njen privatan život. Ona se do sada tri puta udavala, iz dva braka ima dve ćerke kojima je veoma posvećena, ali malo ljudi zna kroz kakvu je životnu dramu prošla i pre nego što je postala poznata širokim narodnim masama.

Naime, Nataša je očigledno oduvek volela momke koji voze motore, a njena velika ljubav izgubila je život u nesreći na dvotočkašu. Ova tragedija dogodila se pre više od 20 godina. Tek punoletni P. A. život je izgubio na svom dvotočkašu, na kom se i Nataša često vozila.

U trenutku njegove pogibije njih dvoje nisu bili zajedno, ona je radila na svom prvom albumu, ali je veoma teško podnela ovaj gubitak.

Igrom sudbine, pevačicin prvi suprug vaterpolista Danilo Dača Ikodinović bio je veliki zaljubljenik u motore, a i on je doživeo nezgodu na svojoj sivoj “Jamahi” i jedva ostao živ. Ljuba Jovanović i Luka Lazukić, njen drugi i treći suprug, takođe su voleli motore. Ljuba je imao isti model dvotočkaša kao onaj na kom je Dača doživeo nezgodu, dok je Lazukić bio organizator jedne moto-manifestacije, a kao prevozno sredstvo često koristi upravo motocikl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner